La Policia Local penalitza i sanciona el consum de begudes en la via pública

La Policia Local penalitza i sanciona el consum de begudes en la via pública
17/08/2020 -

La Policia Local de Benicarló ha intensificat el control del consum de begudes en la via pública i ha reforçat els torns dels caps de setmana per tal de controlar les reunions de joves i evitar els anomenats “botellons” i també les molèsties al veïnat. Així ho ha confirmat el regidor de Policia, Ilde Añó, que ha lamentat que «la situació actual de crisi sanitària ha propiciat l’augment d’aquest tipus de trobades de joves, que suposen un risc important de propagació del virus».

Añó ha explicat que «amb aquest reforç de les patrulles volem evitar al màxim situacions de risc que suposen un increment dels casos de COVID-19 i al mateix temps prevenim el consum abusiu d’alcohol per part de menors d’edat».

En aquest sentit, el regidor ha recordat, al·ludint expressament als propietaris de locals de venda de begudes alcohòliques, que «a partir de les 22.00 hores tenen prohibida la venda de begudes alcohòliques a tota la població» i ha anunciat que es vigilarà especialment la venda il·legal a menors. Añó també ha fet una crida als supermercats i grans superfícies perquè denuncien si detecten la revenda de begudes alcohòliques a menors per part de persones adultes.

Cal recordar que la pràctica del “botelló” està castigada amb multes de fins a 600 euros i que els establiments que incomplisquen la normativa de venda de begudes alcohòliques poden enfrontar-se a multes més elevades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari