Benicàssim continua preparant les seues platges per a l'estiu

Benicàssim continua preparant les seues platges per a l'estiu
08/06/2021 -

Les regidories de Platges, Obres i Serveis de l’Ajuntament de Benicàssim estan realitzant una sèrie de millores i condicionament de les platges del municipi. Com explica la regidora responsable, Elena Llobell, “durant els últims mesos s’ha dut a terme diferents treballs per a la seua posada a punt davant l’imminent inici de temporada”.

Entre les actuacions ja executades es troben el condicionament de l’esplanada de Torre Sant Vicent amb la substitució de fusta per formigó imprés “el que comporta una millora en l’accessibilitat, en la neteja i salubritat així com la reducció en els costos de manteniment”, ha continuat explicant l’edil qui ha visitat recentment els treballs al costat de l’alcaldessa, Susana Marqués.

En aquesta mateixa esplanada, en concret en la zona de les dunes, s’ha procedit al pintat de la fusta tropical “i després de la reconfiguració dels parterres hi haurà més zones verdes amb la nova gespa artificial que es col·locarà en les pròximes setmanes”.

Ja en la zona de la platja, i per a millorar l’accessibilitat, s’ha condicionat i repintat el mòdul triple (lavabo, vestuari i dutxa) del punt de platja accessible i s’han col·locat passarel·les noves per a facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

La substitució de la caseta de salvament i socorrisme també s’inclou en el conjunt de millores a la platja Torre de Sant Vicent, a més del condicionament de l’estació de bombament dels llavapeus i el pintat dels tres vestuaris.

D’altra banda, dins dels serveis de temporada en el litoral de Benicàssim, es comptarà amb set “xiringuitos”, un quiosc-premsa, dos llocs de gelats i llocs d’ombrel·les i hamaques i massatges, entre altres. En concret, la platja Torre de Sant Vicent comptarà amb un “xiringuito”, un quiosc de gelats que ja ha obert les seues portes, un lloc d’ombrel·la i hamaques amb patins i paddle surf; “un conjunt de serveis que complementen l’oferta de la zona amb el Centre d’Interpretació Torre de Sant Vicent, la gimnàstica a la platja que s’activarà al juliol o l’àmplia oferta gastronòmica”, ha afegit Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari