Benicàssim manté el reforç de neteja i desinfecció en zones vulnerables

Benicàssim manté el reforç de neteja i desinfecció en zones vulnerables
31/08/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim i UTE Sanejament Urbà de Benicàssim, empresa encarregada dels serveis de neteja viària i recollida de residus urbans en la localitat, continuen amb el servei extraordinari de neteja per a desinfectar els carrers i zones vulnerables per a contribuir a reduir les possibilitats de propagació del COVID-19. Com explica l’edil de Medi Ambient, Obres i Serveis, Elena Llobell, “durant l’estat d’alarma i fins ara, els serveis de neteja viària actuen de manera diària i es desinfecten totes les zones vulnerables o susceptibles de major ús per ciutadans com a geriàtrics, centre de salut, farmàcies, entrades a supermercats, bancs, caixers, accessos de comunitats religioses, etc”. Aquests treballs es realitzen al matí amb dos equips, un amb camió cisterna i un altre amb hidrolimpiadora i, a més, aquests equips de matí cobreixen part de la desinfecció de carrers.
Per a completar i cobrir els carrers del municipi, incloses les zones de viles i urbanitzacions, hi ha dos equips de vesprades que també s’encarreguen de l’aigualeig i desinfecció de la via pública emprant cuba i hidrolimpiadora.

D’altra banda, des del mes de juliol hi ha quatre equips que es dediquen a la desinfecció de les àrees de jocs infantils i esportius dels diferents parcs. Aquest servei extraordinari es prolongarà fins al mes d’octubre i s’efectua de dilluns a diumenge en les 30 àrees de jocs infantils que hi ha distribuïdes per tot el terme municipal. Com s’indica en la cartelleria instal·lada en aquests espais amb les normes d’ús, l’horari dels parcs infantils i zones esportives recreatives serà d’11.30 a 22.00 hores “amb la finalitat de garantir la seguretat i desinfeccions necessàries”, ha afegit Llobell. En la cartelleria també s’incideix a mantindre la distància mínima de seguretat de 2 metres entre xiquets i xiquetes que ens siguen convivents o pertanguen al mateix grup, així com mantindre una correcta higiene personal com a desinfecció de mans freqüent.

Finalment, amb l’imminent inici del curs escolar, els treballs de neteja i desinfecció dels pròxims dies també se centraran en els voltants dels centres educatius. L’alcaldessa, Susana Marqués, ha afegit sobre aquest tema que “des de l’Ajuntament de Benicàssim posarem tots els mitjans que són de la nostra competència perquè la volta a les aules es puga desenvolupar amb la màxima normalitat possible i amb tota les mesures de seguretat sanitària requerides”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari