La Generalitat amplia el servei de taxi amb motiu del festival de música Mar de Sons de Benicàssim

Els taxis de l’àmbit d’Orpesa podran prendre servei en l’àrea de Castelló i al revés fins al 4 de juliol que finalitza el festival

La Generalitat amplia el servei de taxi amb motiu del festival de música Mar de Sons de Benicàssim
30/06/2022 -

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha aprovat la resolució per la qual s’amplia fins al 4 de juliol el servei de taxi per la celebració del festival Mar de Sons que acull Benicàssim.

Així, mentre dure la celebració del festival, els titulars de les autoritzacions de taxi de l’àmbit funcional d’Orpesa podran prendre servei en l’àrea de prestació conjunta de Castelló i al revés.

Com en altres edicions, és previsible que la celebració d’aquest festival a Benicàssim supose un important increment de les necessitats de mobilitat tant en aquest municipi com en el seu entorn i, com en tots els esdeveniments multitudinaris, es registre una demanda extraordinària de serveis de transport públic.

Per a garantir una oferta del servei de taxi adequada a l’increment de la demanda, des de la Conselleria s’ha considerat oportú l’ampliació del servei de taxi durant les dates en les quals se celebra el festival Mar de Sons a Benicàssim.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari