Benicàssim suma 60 places d'estacionament en la zona nord al costat del nucli urbà

Benicàssim suma 60 places d'estacionament en la zona nord al costat del nucli urbà
10/12/2020 -

L’Ajuntament de Benicàssim ha condicionat uns terrenys situats en la zona actual del mercat del dijous i que permetran la creació de 60 noves places d’estacionament, dos d’elles adaptades, al costat del nucli urbà. Com explica el regidor d’Urbanisme i Mobilitat, Carlos Díaz, “els treballs han consistit en el desmunt del terraplé de l’antiga via del tren, instal·lant les diferents escomeses per a aigua i evacuació de pluvials. S’ha reforçat el ferm i ara s’ha asfaltat”. Després de tota aquesta sèrie d’actuacions que s’han prolongat durant un mes, s’està col·locant un clos per a separar-lo de la parcel·la pròxima i es conclourà amb la senyalització horitzontal que delimitarà les places d’estacionament. Aquesta actuació forma part del paquet d’inversions financerament sostenibles que ha executat el consistori durant el present exercici.

Carlos Díaz ha afegit que “aquestes noves places en l’accés nord al nucli urbà se sumen a les 70 creades recentment en la bossa d’aparcament públic entre els carrers Joanot Martorell i el carrer Boniche amb el que el municipi compta amb més de cent noves places prop del nucli urbà”.

“L’èxit comercial del centre urbà de Benicàssim demanda la creació de nous estacionaments, qüestió en la qual aquest equip de govern està molt sensibilitzat”, ha conclòs l’alcaldessa, Susana Marqués.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari