Borriana contracta 5 joves a través del programa EMPUJU de la Generalitat

Borriana contracta 5 joves a través del programa EMPUJU de la Generalitat
28/12/2020 -

L’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Polítiques Actives d’Ocupació, Esther Meneu, han donat la benvinguda a les cinc persones menors de 30 anys que a partir d’avui s’incorporen durant 12 mesos a la plantilla de l’Ajuntament gràcies al programa d’ocupació de la Generalitat Valenciana EMPUJU, en el marc del Fons Social Europeu del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

La contractació de les cinc persones en el consistori amb titulació superior s’ha realitzat amb perfils diferents, com ara informàtica, periodisme, turisme, igualtat i administratiu. El programa està cofinançat per la Generalitat Valenciana, que el subvenciona amb 71.976,66 euros i l’Ajuntament de Borriana amb l’aportació de 114.231,98 euros.

La regidora de Polítiques Actives d’Ocupació ha destacat la importància d’impulsar aquest tipus de programes, perquè “tenen molt d’interès tant per a l’administració local com per a les i els joves, ja que optaran a un contracte de treball, molts per primera vegada, durant un any a l’Ajuntament”.

Aquesta iniciativa, ha indicat Esther Meneu, s’emmarca dins de les accions de foment de polítiques actives d’ocupació impulsades pel consistori, i ha destacat que amb els programes s’aconsegueix, “d’una banda, fomentar l’ocupació juvenil i la contractació i, per una altra banda, millorar l’experiència professional”.

A més, ha manifestat que els programes tutoritzats suposen “impulsar fins a vuit departaments de l’Ajuntament, que segur que implicarà una millora en els serveis que oferim a la ciutadania”.

L’alcaldessa ha volgut presentar a cadascuna de les persones que s’han incorporat com a treballadores indicant-los les seues funcions i la persona funcionària de referència “confiant en el seu saber fer”, i donant-los personalment l’enhorabona per “haver aconseguit ocupar-se”, i els ha animat a fer el seu treball amb “motivació i il·lusió”.

Per a Maria Josep Safont, aquestes contractacions, que tindran una duració de 12 mesos, evidencien la col·laboració entre administracions per a millorar l’ocupabilitat de la ciutadania. Així, Meneu ha conclòs que aquestes contractacions s’afronten de manera coordinada entre la Generalitat i l’Ajuntament i mostren l’afany per “continuar millorant les condicions laborals dels nostres veïns i veïnes i dels serveis que des de l’Ajuntament s’ofereixen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari