Més de vint activitats entre presentacions de llibres, teatre i música per a la Fira del Llibre 2021 de Borriana

Els pròxims dies 21, 22 i 23 d’octubre se celebrarà una nova edició de la Fira del Llibre en el CMC la Mercè i els seus voltants, després de no haver pogut celebrar l’edició de 2020

Més de vint activitats entre presentacions de llibres, teatre i música per a la Fira del Llibre 2021 de Borriana
16/10/2021 -

Torna la Fira del Llibre a Borriana els pròxims dies 21, 22 i 23 d’octubre, organitzada per l’Ajuntament en la CMC la Mercè i els seus voltants amb més de vint activitats, entre presentacions de llibres, actuacions de teatre i música, després de no haver pogut celebrar l’edició de 2020 a causa de la pandèmia provocada pel coronavirus. Totes les activitats seran gratuïtes i estaran adaptades a la normativa sanitària vigent en el moment de la celebració.

En aquesta edició programada per la regidoria de Cultura participaran la Biblioteca Pública Municipal, el Servei d’Atenció al Desenvolupament Infantil (ADI), Copiplus, l’Editorial Dylar, La libreta i la Llibreria Martí.

En l’apartat de presentació de llibres, es comptarà amb dènou autores i autors que presentaran les seues obres. Entre els quals cal destacar Pedro Cifuentes, Joan Verdegal, Josep Usó Mañanós, Joan Garí, Joan Antoni Vicent, Joan Pla, Octavi Monsonís, Carme Rufino, Modest Barrera, Ana Vèrnia, Luis Aleixandre, Jandro Ibañez, Tomás Martínez Romero, Elena Fornàs, Pepe Llopis Manchón, Gemma Asín, Juan Gaspar Nebot, Xavier Constant i Juan José Lloret.

Les presentacions es realitzaran dijous de 17.30h a 20 h, divendres de 17h a 20h i dissabte de 10.30h a 13.30h i de 17h a 20h.
En relació a les casetes de les llibreries, obriran el dijous 21 i el divendres 22 de 17h a 20h i el dissabte 23 de 10.30h a 13.30h i 17h a 20h, mentre que el dijous dia 21 a les 16h i a les 20h s’organitzaran visites guiades a la Biblioteca Pública Municipal.

A més, s’han programat diverses activitats de dinamització com ara jocs i animació infantil durant l’horari d’obertura de les casetes. Així, el dijous dia 21 a les 18h el grup Rebombori Cultural representarà Les rondalles d’Enric Valor.

El divendres dia 22 a partir de les 18h la fira té prevista l’actuació de la companyia de dansa contemporània Cienfuegos amb l’espectacle En xandall… que es realitzarà en diferents ubicacions de la plaça de la Mercè i comptarà amb la col·laboració de l’alumnat de dansa de l’Escola Municipal de Dansa del Centre de les Arts Rafel Martí de Viciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari