Els ninots indultats de les Falles de Borriana 2020: Societat Club 53 i Barri La Mercé

Els ninots indultats de les Falles de Borriana 2020: Societat Club 53 i Barri La Mercé
20/02/2020 -

Els ninots de les falles Societat Club 53 i Barri La Mercé de Borriana, en les categories major i infantil, respectivament, no sucumbiran enguany al foc de la nit de Sant Josep, en haver sigut triats com les figures indultades d’enguany.

La sala d’exposicions del CMC la Mercè exposa des d’avui, i fins al 14 de març, les figures triades per les 19 agrupacions falleres per a optar a ser indultades enguany.
Les Reines Falleres, Elena Pastor i Julia López, juntament amb l’alcaldessa, Maria Josep Safont, i la regidora de Falles, Lluïsa Monferrer, han fet pública la decisió del jurat i han lliurat les banderoles acreditatives dels ninots que enguany se salvaran de la Crema del 19 de març.

La Reina Infantil, Julia López, ha obert el sobre amb el guanyador del ‘ninot’ pertanyent al monument infantil de la falla Barri La Mercé. L’alcaldessa i la regidora de Festes han sigut les primeres a felicitar els representants de la falla, que també han rebut un premi econòmic patrocinat per Knauff Industries.

A continuació, la màxima representant fallera de Borriana, la Reina Elena Pastor, ha obert el sobre en el qual s’indica el nom de la Falla guanyadora del Ninot Indultat de 2020. Després d’una primera visita en què ha repassat tots i cadascun dels ninots que optaven a ser indultats, Elena Pastor ha donat a conèixer que el ninot indultat elegit en la votació corresponia a la Falla Societat Club 53, els quals també han rebut un premi econòmic patrocinat per Sanycces.

A partir d’ara, el conjunt de ninots indultats continuaran exposats al costat de la resta de ninots presentats per les altres 18 agrupacions falleres de Borriana en la Mercè, perquè, com ha recordat l’alcaldessa, “tots els veïns i les veïnes de Borriana puguen visitar una exposició que reflecteix a la perfecció el laboriós i artístic treball dels mestres fallers, així com l’esforç que cada any fan les 19 falles de la nostra ciutat per continuar presentant extraordinàries peces a aquesta exposició del Ninot”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari