L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la inscripció a la Escoleta de Nadal 2023-2024

L'Ajuntament de la Vall d'Uixó obri la inscripció a la Escoleta de Nadal 2023-2024
01/12/2023 -

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha obert la inscripció la inscripció a la Escoleta de Nadal 2023-2024, que es podrà realitzar fins al 15 de desembre emplenant el full d’inscripció que s’ha repartit en els col·legis i presentant-la en la planta baixa de l’ajuntament (OAC) amb cita prèvia o telemàticament en www.lavallduixo.es.

Aquesta edició tindrà lloc del 26 al 29 de desembre i del 2 al 5 de gener en el CEIP Sant Vicent. L’horari és de 9.00 a 13.30 hores, amb possibilitat d’aula matinera amb entrada a les 8.00 hores. La inscripció està oberta als xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys que estiguen empadronats/as a la ciutat, amb un preu de matrícula de 30 euros. La programació estarà impartida per monitors i monitores professionals i també hi haurà personal format en necessitats educatives especials.

La regidora d’Educació, Maria Cruces, ha explicat que aquesta proposta d’oci educativa en temps de vacances escolars “suposa facilitar la conciliació familiar, laboral i personal”. Al seu torn també s’ofereix als escolars “activitats relacionades amb el Nadal, adaptades segons edats i pensades perquè es divertisquen, aprenguen i gaudisquen al costat dels seus companys i companyes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari