Joventut de la Vall d'Uixó crea una web perquè siga un punt de referència entre joves

L’objectiu és disposar d’una oficina d’informació juvenil virtual que permeta realitzar tràmits i fomente l’associacionisme

Joventut de la Vall d'Uixó crea una web perquè siga un punt de referència entre joves
09/03/2021 -

La Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha creat una web amb l’objectiu que siga “una oficina d’informació juvenil però virtual”, segons el regidor de l’àrea, David Lluch. Així, els joves podran accedir a informació no sols municipal, sinó també de l’IVAJ i de municipis pròxims, a més mitjançant la pàgina es podran realitzar tràmits com l’expedició del Carnet Jove.

La web anirà actualitzant la seua informació periòdicament “gràcies a l’excel·lent treball dels tècnics de joventut” afirma Lluch. En l’espai virtual els adolescents i els seus pares podran trobar diferents pestanyes: notícies, esdeveniments, recursos, etc. També cal destacar la importància que té en la web l’associacionisme, ja que en “un poble com el nostre els joves tenen molt a dir i per això han d’organitzar-se per a poder ser presents en la vida social”.

En la pàgina també s’ha creat l’espai Anuncia’t en el qual la joventut podrà anunciar ofertes d’ocupació, venda de productes, etc. L’edil de Joventut ha destacat també l’espai dedicat als recursos que ofereix la Vall d’Uixó als joves, “des dels Centres d’Esplai fins a Infovivienda”.

Malgrat la creació d’aquesta nova pàgina web, l’Oficina d’Informació Juvenil (OIJ) segueix oberta en el seu horari habitual, però Lluch ha informat que “aquest canal és una manera d’estar més prop dels joves i que aquests s’impliquen més en el dia a dia de la nostra ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari