Els trens del metre de Taiwan es fabriquen a la Vall d'Uixó

Els trens del metre de Taiwan es fabriquen a la Vall d'Uixó
19/09/2023 -

Els trens del metre de Taiwan es fabriquen a la Vall d’Uixó. Aquesta és la primera línia de producció que Stadler ha posat en marxa en les seues noves instal·lacions del polígon de la Mesquita, que des d’aquest estiu està implantant-se de manera gradual. Hui, l’alcaldessa, Tania Baños, i el regidor d’Ocupació, Jorge García, han visitat la planta.

Actualment, hi ha 58 persones contractades i en les pròximes setmanes s’incorporaran dues més. L’Ajuntament de la Vall d’Uixó continua col·laborant en la preselecció de personal, ja que Stadler seguirà en els pròxims mesos amb els processos de selecció per a continuar augmentant les línies de producció. Així, les persones interessades poden dirigir-se a la Regidoria d’Ocupació (Agència de Desenvolupament Local) per a informar-se i inscriure’s.

L’alcaldessa ha agraït a Stadler “la seua aposta per la nostra ciutat” i ha desitjat que aquesta relació “es mantinga en el temps, perquè és una empresa internacional de capital intensiu i que cuida els drets del personal”. A més ha reiterat el compromís municipal a “continuar treballant perquè empreses d’aquest tipus continuen vivint la Vall i perquè les que ja són ací es queden i continuen creixent a la nostra ciutat”.

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó va treballar conjuntament amb la Generalitat Valenciana a la fi de la passada legislatura perquè l’antiga nau de Nordex-Acciona tornara a l’activitat. Aquest fet “cobra major importància” encara perquè Stadler ha contractat molts antics treballadors “perquè ja tenien formació en un sector similar al ferroviari”, ha finalitzat Baños.

Stadler València és un dels majors centres tecnològics industrials de la Comunitat Valenciana i un referent internacional en la fabricació de trens i locomotores ferroviàries. En la seua planta d’Albuixec genera 2.000 ocupacions directes i 4.500 indirectes i compta amb una cartera de comandes que supera els 5.000 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari