El frontó de l'Alcora veu la llum després de les obres de millora i adequació

El frontó de l'Alcora veu la llum després de les obres de millora i adequació
28/01/2020 -

L’Ajuntament de l’Alcora ha finalitzat el projecte d’adequació i millora del frontó municipal, situat a la Ciutat Esportiva de la localitat. Una actuació que, tal com explica el regidor d’Esports, Manu Rubio, s’ha executat amb una inversió de 15.000 € procedent del superàvit.

Quant als treballs realitzats, d’una banda s’ha millorat la paret del frontis, que es trobava deteriorada, mitjançant un picat del revestiment, amb un posterior esquerdejat de morter d’alta resistència i pintat d’aquest.

Sobre el lateral i la part superior de la paret del frontis, existeix una protecció per a evitar que les pilotes isquen de la pista, construïda en malla de simple torsió, que estava totalment deteriorada per l’òxid. Així, a través d’aquest projecte de millora, s’ha realitzat la retirada de la malla, substituint-la per una nova.

A més, s’ha col·locat matalassets en la zona de clos amb les graderies per tal d’evitar lesions dels jugadors.

Aquestes actuacions s’engloben dins del pla de l’Ajuntament per millorar les instal·lacions esportives de la localitat. “La finalitat és oferir als usuaris les millors condicions de joc i fomentar la pràctica esportiva”, ha manifestat Rubio.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari