Els Reis Mags recorreran els carrers de l'Alcora perquè els xiquets els vegen des de les seues cases

Els Reis Mags recorreran els carrers de l'Alcora perquè els xiquets els vegen des de les seues cases
06/12/2020 -

Encara que, a causa de la crisi del covid-19, no se celebrarà la tradicional Cavalcada de Reis el dia 5 de gener, les seues Majestats d’Orient sí que recorreran els carrers de l’Alcora i les pedanies perquè els xiquets els puguen veure des de les seues cases.

Així ho ha anunciat la regidora de Festes, Vanessa Periz, destacant que “preservar la salut dels nostres veïns i veïnes i evitar situacions de risc de contagi és la nostra prioritat”, no obstant això “per tal de mantindre la il·lusió dels més menuts, hem optat per oferir aquesta alternativa, que els permetrà saludar als Reis des de casa”.

D’altra banda, i també amb la finalitat d’evitar aglomeracions, enguany, en lloc de fer un acte presencial, els Patges Reials passaran a recollir les cartes a domicili. Per a això, s’haurà d’emplenar un senzill formulari a través d’un enllaç que facilitarà l’Ajuntament en els pròxims dies.

Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Ajuntament, a través de la regidoria que encapçala Periz, i l’associació Nascuts al 72 de l’Alcora, a la qual la regidora ha volgut agrair la seua implicació “perquè els xiquets i xiquets de la localitat, amb totes les mesures de seguretat, puguen fer arribar les cartes que amb tanta il·lusió escriuen cada any als Reis Mags”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari