Nules bonificarà la taxa d'ocupació de terrasses d'establiments hostalers

Nules bonificarà la taxa d'ocupació de terrasses d'establiments hostalers
05/05/2020 -

L’Ajuntament de Nules ha acordat bonificar la totalitat de la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic local amb taules i cadires amb finalitat lucrativa, es a dir la taxa que paguen bars i restaurants per les terrasses. Davant açò, l’alcalde de Nules, David García, explica que “tots els grups municipals hem acordat per unanimitat que els bars i restaurants amb terrassa estiguen exempts de pagar aquesta taxa durant tot aquest any, de manera que no se’ls cobrarà des del mes de maig fins a desembre i a més se’ls tornarà els mesos d’aquest any que ja han pagat. És una mesura amb la que es vol, dins les competències municipals, ajudar al sector de l’hostaleria local”.

En aquest sentit, cal recordar que l’Ajuntament està treballant en la realització d’un estudi enfocat a l’ampliació de l’aforament de les terrasses de bars i restaurants per a que puguen prestar el mateix servei que abans de la declaració de l’estat d’alarma i sense un cost addicional, amb el qual es determinarà els locals concrets que poder fer aquesta ampliació de terrasses, a més també s’agilitzarà els permisos als locals que sol·liciten aquests espais a l’aire lliure, que actualment no tenen terrassa i presenten condicionants per tenir-la, i que estiguen interessats en obrir el dia 11 de maig o més endavant.

Per altra banda, en relació als locals d’oci nocturn s’està estudiant la possibilitat de que puguen albergar gent en la via pública perquè l’aforament en l’interior és molt reduït.

Així mateix, l’alcalde de Nules ha traslladat aquestes mesures a l’Associació Hostalera de Castelló (Ashocas) en la reunió que ha mantingut hui amb els membres de la junta directiva, “és una associació de recent creació que compta amb hostalers de Nules”, matisa García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari