Nules compta amb tres agents per a la unitat de drons

Nules compta amb tres agents per a la unitat de drons
06/07/2022 -

La Policia Local de Nules millora la seua intel·ligència de drons amb la formació específica de dos nous agents en aquesta tecnologia de seguretat.

Davant açò, cal assenyalar que Nules compta amb una Unitat Especial de Drons des de l’any 2018 que els ha permés fer un pas més en la seguretat i millorar així també les competències de la policia local. Així doncs, amb aquesta ampliació de personal, la unitat arriba als tres agents especialitzats en l’ús dels drons per a la protecció local del municipi.

“Un dels objectius en què estàvem treballant per millorar la seguretat de la nostra població era ampliar la unitat especial de drons de la Policia Local. Amb la formació d’aquests dos nous agents i els quasi quatre anys d’experiència que ja té aquesta unitat creiem que hem aconseguit que Nules estiga a l’última amb la seguretat digital i la nostra policia tinga al seu abast la millor tecnologia i la formació corresponent per al correcte funcionament de la Unitat Especial de Drons”, assenyala l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari