Nules ultima les obres d'urbanització del sector 5

Amb un 90 per cent de l’obra executada s’espera finalitzar els treballs en els pròxims mesos

Nules ultima les obres d'urbanització del sector 5
27/12/2021 -

Les obres d’urbanització dels sectors 5a i 5b es trobe en la seua fase final amb més d’un 90 % de l’execució dels treballs realitzats. Precisament, aquesta setmana passada l’alcalde de Nules, David García, i el regidor d’Urbanisme, César Estañol, juntament amb la regidora Rosa Ventura, el conseller delegat de Grespania, Luis Hernández, i responsables de l’empresa BECSA han visitat les obres per a conéixer de la mà dels tècnics la seua evolució.

Així doncs cal assenyalar que, amb aquesta actuació Nules ampliarà amb un total de 254.845 metres quadrats el sòl industrial edificable, que permetrà l’ampliació d’algunes de les empreses d’aquesta zona industrial i la instal·lació de noves.

“Hem volgut veure el desenvolupament d’aquesta obra tan important per al nostre municipi que s’espera que en els pròxims mesos estiga finalitzada. Es tracta doncs d’una de les actuacions més rellevants que s’ha fet a la zona industrial de Nules en els últims anys”, comenta l’alcalde, David García.

La inversió prevista per a dur a terme aquesta actuació és de 8.318.089,34 euros, i l’agent urbanitzador és Grespania SA, que urbanitzarà un total de 385.179 metres quadrats de sòl en la zona que va des de les actualsinstal·lacions de l’empresa Grespania fins a les instal·lacions de l’empresa Huhtamaki-Spain SL, i des de l’antiga carretera nacional 340 fins a la línia fèrria València-Barcelona.

De manera que, aquestes obres d’urbanització no suposaran cap cost per a l’Ajuntament de Nules i dels 254.845 metres quadrats de nou sòl industrial edificable s’entregaran al consistori, sense cost d’urbanització, uns 8.447,09 metres quadrats. A més, també es donaran 130.334 metres quadrats a altres administracions per a la construcció de vials, zones verdes, equipaments i altres infraestructures.

Des de l’Ajuntament de Nules es reitera la importància d’aquesta actuació per al desenvolupament industrial tant de la localitat com de la comarca de la Plana Baixa, i que, per tant, permetrà, per una banda, millorar i modernitzar les actuals empreses i per altra possibilitar també la instal·lació de noves empreses.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari