Les empreses onderes confien en l'agència d'inserció laboral de l'Ajuntament per a cobrir més de 150 ocupacions al mes

Les empreses onderes confien en l'agència d'inserció laboral de l'Ajuntament per a cobrir més de 150 ocupacions al mes
05/12/2020 -

Durant els dos últims mesos l’agència d’inserció laboral de l’Ajuntament d’Onda, situada en el Centre d’Ocupació i Formació Monteblanco, ha rebut 304 ofertes de treball per part d’empreses onderes. Arran de la posada en marxa del pla d’acció Onda Logistic, els tècnics municipals han vist com s’estan incrementant, mes a mes, les ofertes de llocs de treball per als veïns.

Aquestes xifres corroboren el bon funcionament del servei d’ocupació municipal, dirigit pel regidor Salvador Aguilella, i la plena confiança de les empreses locals a l’hora de dur a terme processos de selecció de personal. Cal destacar que durant les últimes setmanes, arran de les notícies sobre l’arribada de noves empreses a la ciutat, també s’ha disparat la recepció de currículums de persones que volen treballar a Onda.

Sobre aquest tema, Aguilella ha assenyalat que “des del govern municipal ens marquem la prioritat d’ajudar a tots els onders a trobar un lloc de treball estable i de qualitat, amb un assessorament, orientació laboral i formació a les persones que busquen ocupació o millorar el que ja tenen i, alhora, ajudar les nostres empreses a trobar el personal que necessiten. L’objectiu és que el talent i la riquesa revertisca a Onda”.

Augmenta la inversió en el Programa Onda Inserida

En els Pressupostos del 2021 l’Ajuntament ja ha aprovat duplicar el nombre de tècnics d’ocupació i incorporar a un psicòleg a l’equip del programa d’Onda Inserida. En total, es destinaran 588.319,94 € per a reforçar el servei, augmentar la formació i les ajudes directes per a la contractació dels veïns d’Onda.

Onda Logistic

D’altra banda, el pla d’acció ‘Onda Logistic’ que ha impulsat el govern municipal per a cridar al talent, atraure inversions i sumar noves oportunitats a la ciutat està donant els seus fruits amb 37 llicències d’obra major concedides des de juny de 2019. Les empreses estan triant Onda per a invertir i créixer com demostra la inversió total de 54,7 milions d’euros que s’ha registrat en aquest any i mig per a ampliar i construir noves naus a la ciutat. Aquesta xifra duplica totes les inversions registrades durant els últims quatre anys.

Una de les raons de major pes per a invertir a Onda són els avantatges fiscals que han permés a aquestes empreses estalviar-se un total de 855.000 euros en bonificar l’Ajuntament el 50% de l’Impost sobre Construccions, Instal·lacions i Obres (ICIO) en les àrees industrials amb més sòl buit, a més de beneficiar-se d’altres importants descomptes en taxes i impostos.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari