L'Ajuntament d'Onda incorpora un nou equip per a la neteja i desbrossament de camins

L'Ajuntament d'Onda incorpora un nou equip per a la neteja i desbrossament de camins
13/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat al segon equip per a la neteja i desbrossament de camins, a través del Pla d’Ocupació Municipal, amb 14 nous operaris que reemplacen als 14 companys que han treballat durant l’últim mes. Es tracta de veïns onders en situació de desocupació que reforcen a les brigades municipals per a la neteja de brosses i mala herba en el terme municipal.

Així, el primer equip ha actuat en 18 zones com són: camí de la Romeria; camí de Tales a Ribesalbes; paratge i ermitori del Salvador; carrer Argelita; rasa del Cagaferral; carrer Isaac Albéniz; carrers Grècia, Xipre i Malta; pipicà del carrer Segorbe; camí La Volta; solars i zones verdes del carrer Segorbe i Lucena; carrer Enginyer Echegaray; raval del castell i adjacents; portal de València; i aparcament de La Serratella.

L’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, al costat de l’edil de Recursos Humans, Elena Albalat, han sigut els encarregats de donar la benvinguda als nous treballadors. Aguilella ha destacat que “amb aquest programa sumem valor a Onda per partida doble, d’una banda oferim oportunitats laborals a persones desocupades i, per un altre, reforcem la cura i manteniment del nostre extens terme municipal”.

Aquesta iniciativa per a fomentar la inserció laboral durant l’època estival s’emmarca en el programa Nova Oportunitat que ha impulsat el govern municipal, que naix amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives. Es tracta de l’aposta més gran fins hui per a fomentar l’ocupació i la formació entre els onders a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. Cal recordar que aquest pla contempla huit línies d’actuació que s’agrupen entre beques formatives i plans d’ocupació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari