Onda avança com a ciutat dels xiquets i instal·la dos innovadors espais infantils

Onda avança com a ciutat dels xiquets i instal·la dos innovadors espais infantils
17/02/2022 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per desenvolupar un model de ciutat més adaptat als xiquets, ha instal·lat dos nous i innovadors espais d’entreteniment infantil a l’aire lliure, concretament en la plaça el Pla i la plaça 8 de març. Així, els xiquets onders ja poden jugar i gaudir d’una ludoteca intel·ligent i una estructura en forma de goril·la per la qual grimpar.

La ludoteca “smart” infantil, situada en la plaça el Pla, disposa de diversos jocs, servei de càrrega de dispositius electrònics amb energia solar i un punt de BookCrossing que consisteix a deixar llibres perquè els recullen altres lectors, que després faran el mateix. Per part seua, en la Plaça 8 de març, els xiquets poden jugar amb una estructura en forma de goril·la de grans dimensions que consta d’un xicotet rocòdrom per la part posterior per la qual els xiquets poden grimpar.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha subratllat que “des de l’equip de Govern estem treballant en la millora dels parcs infantils de tot el municipi amb l’objectiu de fer una ciutat més amable per als xiquets i xiquetes, perquè la seua qualitat de vida i que puguen créixer en un entorn sa i agradable, és el més important”.

Ciutat dels xiquets

En aquesta línia, l’Ajuntament, en el marc de les jornades d’Educació i formació per a docents i pares, va anunciar la visita de dos referents mundials en l’àmbit de l’educació com són Francesco Tonucci i Mar Romera. Aquest esdeveniment implicarà la corporació municipal i als centres educatius per a posar en marxa el projecte ‘Onda, ciutat dels xiquets’. Així mateix, també es programarà una ponència dirigida al públic en general.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari