Onda i el CEEI organitzen tallers gratuïts per a formar a emprenedors

Onda i el CEEI organitzen tallers gratuïts per a formar a emprenedors
21/02/2023 -

L’Ajuntament d’Onda, en la seua aposta per l’impuls, la creació i el desenvolupament de noves empreses ha posat en marxa un cicle formatiu amb el qual ajudarà els emprenedors a fer realitat les seues idees de negoci.

Així, en col·laboració amb el Centre Europeu d’Empreses Innovadores (CEEI Castelló), el Consistori oferirà fins a 11 tallers gratuïts. Cal estacar que aquesta formació s’impartirà en el nou centre d’impuls empresarial i cotreball Onda Genera, que es troba en l’antic edifici de la Creu Roja del baixador que es trobava en desús i que l’Ajuntament ha remodelat.

El programa de tallers començarà aquest divendres 24 de febrer amb un mòdul per a emprenedors en fase molt primerenca. D’aquesta manera, s’oferirà als participants una sèrie de consells i tips creatius per a motivar-los en la posada en marxa del seu negoci.

Del 3 de març al 14 de març, es realitzaran 4 tallers destinats a la capacitació grupal, en els quals es treballaran aspectes com un exercici d’autoconeixement, anàlisi dels punts de millora, el desenvolupament d’un pla d’acció; i obstacles i solucions que es poden trobar.

Per a concloure el cicle, s’impartiran 5 tallers que versaran sobre temàtiques com les tendències, l’adaptació del model de negoci a la situació actual, el sanejament de la tresoreria de l’empresa, la identitat corporativa i marca personal; i l’impuls de vendes.

En aquest sentit, el regidor d’Innovació, Joventut i Recursos Humans d’Onda, Vicent Bou, ha destacat: “Des de l’equip de govern municipal volem posar a la disposició dels onders totes les eines necessàries per a ajudar-los en els seus projectes”. “És fonamental impulsar la creació de noves empreses que ajuden a dinamitzar l’economia, generar llocs de treball i augmentar la riquesa”, ha afegit.

Entre els ponents que impartiran els tallers destaquen perfils amb grans trajectòries com la tècnica d’emprenedoria del CEEI Castelló, Carolina San Miguel Mas; la tècnica en Creació i Consolidació d’Empreses del CEEI Castelló, Altea Gimeno Sants Joans; el CEO i Cofundador de momoven, David Berbel; i la directora del Programa Òrbita del CEEI Castelló, Marta Palomar Burdeus;

Inscripcions

Les persones interessades a participar en algun dels tallers, ja poden inscriure’s, de forma totalment gratuïta, a través de la pàgina web ceeicastellon.emprenemjunts.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari