Onda impulsa el Portal del Proveïdor per a afermar la seua relació amb les empreses

Onda impulsa el Portal del Proveïdor per a afermar la seua relació amb les empreses
27/08/2020 -

L’Ajuntament d’Onda ha renovat el ‘Portal del proveïdor’ en la seua pàgina web amb l’objectiu de crear un registre municipal que servisca com a mecanisme directe perquè les empreses i comerços puguen participar en els contractes públics de caràcter menor del consistori i així obtenir una major rotació en les compres de l’Ajuntament en matèria d’obres, subministraments i serveis.

Per a això, l’equip de govern municipal ha habilitat un nou espai virtual en el qual qualsevol empresa, autònom i pime puga introduir les seues dades en un formulari, oferint-se així a col·laborar en futures accions que duga a terme el consistori.

Cal recordar, que podran inscriure’s en aquest formulari aquelles empreses que tinguen interés en els contractes de valor estimat inferior a 40.000 euros més IVA en els casos d’obres; així com de 15.000 euros més IVA en els contractes de subministraments i serveis.

Segons explica la regidora de l’Àrea de Promoció Econòmica, María Baila, l’objectiu és comptar amb una base de dades que ajude a impulsar el sector empresarial i aferme la relació de l’Ajuntament amb les empreses locals.

“Animem a totes les empreses del municipi al fet que se sumen a aquesta iniciativa amb la qual s’ajudarà a generar nous llocs de treball i es reforçarà l’economia en una època tan complicada com és la de la COVID-19”, declara Balla.

Les empreses interessades a formar part del registre municipal del ‘Portal del Proveïdor’ de l’Ajuntament d’Onda ja poden registrar-se en el formulari que trobaran en la pàgina web del consistori, www.onda.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari