Onda inicia les obres de remodelació de la Plaça Corts Valencianes amb zona verda i jocs infantils

Onda inicia les obres de remodelació de la Plaça Corts Valencianes amb zona verda i jocs infantils
30/06/2022 -

Els veïns de l’entorn de la plaça Corts Valencianes podran gaudir, en quatre mesos, d’un nou espai accessible, verd i amb jocs infantils després de la remodelació que ha iniciat l’Ajuntament d’Onda, dins del pla d’embelliment urbà ‘Onda Bonica’.

Aquesta actuació naix després d’escoltar les demandes dels veïns per la deterioració de la plaça, per la qual cosa el nou projecte ha tingut en compte la veu dels onders a través d’un procés participatiu. El pressupost de l’obra ascendeix a 160.000 euros i l’empresa constructora adjudicatària és l’ondera Grup Baymar.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha sigut l’encarregada de presentar l’actuació, acompanyada pels tècnics municipals i el regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, i ha apuntat que “millorarem aquest espai pensat per a les persones amb dificultats de mobilitat i els més xicotets, tal com ens han demanat, perquè per a aquest govern municipal la prioritat és la qualitat de vida dels nostres veïns i fer d’Onda un lloc més agradable per a viure”.

L’actuació, a més de la zona de jocs infantils i espais verds, inclou una nova plaça d’aparcament per a persones amb discapacitat a l’entorn de la plaça, mobiliari accessible i realitzat en trencadís, rajola porcellànica per al sòl, una nova xarxa de reg, substitució de l’enllumenat, la reubicació de l’escultura en honor al rei Jaume I, així com la millora de l’accessibilitat en tots els accessos a la plaça.

Obres en marxa

En paral·lel, el consistori està executant diverses obres en aquests moments com són la remodelació de l’Avinguda País Valencià, el passeig verd del Riu Sonella, la zona de jocs aquàtics al parc de la Ceràmica o el circuit Pump Track per a bicicletes o patins. A més, està previst que durant la setmana vinent arranquen altres dues actuacions importants com són la reforma del Portal de Sant Pere i la instal·lació del mural de trencadís en el túnel d’entrada a Onda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari