Onda es prepara per a la vacunació massiva i adequa el pavelló Víctor Cabedo amb totes les mesures de seguretat

L’Ajuntament instal·la senyalització, mobiliari i prepara el dispositiu de seguretat amb Policia Local i Protecció Civil

Onda es prepara per a la vacunació massiva i adequa el pavelló Víctor Cabedo amb totes les mesures de seguretat
21/05/2021 -

L’Ajuntament d’Onda està adequant el pavelló Víctor Cabedo i instal·lant senyalització per tota la ciutat davant el començament de la vacunació massiva aquest pròxim dilluns a la vesprada. Així, en coordinació amb el departament de Salut Pública de la Plana, el govern municipal ja està adequant la instal·lació esportiva amb el mobiliari necessari, senyalística, marques de separació per a garantir la distància de seguretat, connexions i panells separadors entre boxs.

En la mateixa línia, des de l’àrea de Seguretat Ciutadana també s’està ultimant el dispositiu de seguretat que comptarà amb el control i seguiment de la Policia Local i Protecció Civil. Està previst que al llarg de la setmana que ve i durant els primers dies de juny centenars d’onders i veïns de pobles confrontants reben la segona dosi de la vacuna.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha comentat que “des de l’Ajuntament posem tots els nostres recursos a la disposició de Salut Pública per a garantir la correcta vacunació als veïns, perquè ara és la principal prioritat i la millor medicina per a poder deixar arrere com més prompte millor aquest malson de pandèmia i recuperar la normalitat social i les nostres tradicions”.Recomanacions

Des de Salut Pública es recomana als veïns que estiguen atents als seus telèfons mòbils, ja que se’ls indicarà el dia, l’hora i el lloc al qual ha d’acudir per a la seua vacunació. A més, rebran informació sobre la vacuna que rebrà.

En cas de canvi de número de telèfon associat al SIP, poden actualitzar-ho en el formulari web http://www.san.gva.es/es/web/dgcal/formulario-de-contacto. Salut Pública recorda que totes les vacunes contra la Covid-19 són segures i efectives per a previndre la malaltia, sobretot la malaltia greu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari