Onda supera a l'agost els visitants al castell respecte a 2019 gràcies al turisme de proximitat

Onda supera a l'agost els visitants al castell respecte a 2019 gràcies al turisme de proximitat
12/09/2020 -

Malgrat la pandèmia per coronavirus, el castell d’Onda ha mantingut el nombre de visitants respecte a l’any passat, entorn dels 7.000, i fins i tot ha incrementat la xifra de turistes durant el mes d’agost, amb 4.000 persones.

Com era previsible, el turista internacional ha passat de representar el 23% del total de visites durant l’estiu de 2019 a tan sols el 8% en aquesta campanya estival. El que suposa que després del confinament s’ha incrementat considerablement el percentatge de turista nacional.

L’èxit d’aquesta atípica campanya turística es deu a la potent campanya de promoció que ha dut a terme l’Ajuntament d’Onda en tota la Comunitat Valenciana per posicionar la ciutat com a destinació de proximitat. A més, és reforçat durant aquest any les visites guiades, amb un total de 89 esdeveniments que han reunit 800 persones, així com activitats especials com les visites teatralitzades o la completa programació de música, teatre i espectacles de la campanya Un estiu al castell.

Sobre aquest tema, la regidora de Promoció Econòmica, María Baila, ha destacat que “hem treballat per promocionar Onda com a destinació de proximitat i ens ha servit per a salvar la campanya turística davant la greu crisi que ha desencadenat la pandèmia. Des del govern municipal continuem treballant en noves i atractives proposades que ens consoliden com a destinació turística i ajuden a incentivar l’economia local”.

Recursos turístics

Aquest positiu balanç també coincideix amb l’increment de recursos turístics que ofereix Onda, sumant el Centre d’Interpretació Molí de la Reixa – Onda Natura als altres enclavaments com són el castell de les 300 torres i el nucli històric, el Museu del Taulell Manolo Safont, l’embassament del Sichar, la Cova de l’Algepsar, l’ermitori d’El Salvador, la Serra Espadà o el Museu del Carme, a més de la variada oferta gastronòmica i comercial que ofereix la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari