La cercavila infantil, les paelles i l'ofrena a l'Esperança protagonitzen el dilluns de Fira d'Onda

La cercavila infantil, les paelles i l'ofrena a l'Esperança protagonitzen el dilluns de Fira d'Onda
26/10/2021 -

Els més menuts han sigut hui els protagonistes del dilluns de Fira, festiu local, i han gaudit de l’animat i acolorida cercavila infantil que ha comptat amb la participació dels col·legis, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecília i diferents associacions. Els xiquets i xiquetes han recorregut els carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça Espanya, on han recollit els obsequis patrocinats per la Caixa Rural La nostra Senyora de l’Esperança i s’han divertit amb el taller de circ organitzat per l’Ajuntament, emmarcat en el XIX Festival de Teatre i Animació Infantil, que també ha organitzat un teatre infantil a la vesprada a càrrec de la companyia Scura Splats.

Al migdia les penyes han compartit jornada gastronòmica i festiva en les tradicionals paelles que s’han elaborat en l’exterior del recinte multiusos. Ja a la vesprada ha arribat el torn de l’ofrena de flors a la patrona d’Onda, La nostra Senyora de l’Esperança, amb la participació de la Junta de Festes, autoritats, reines i dames d’anys anteriors, barris, penyes i veïns. A continuació s’ha celebrat Missa solemne a l’Església de l’Asunción. Com a colofó a aquesta jornada, el conegut mag i il·lusionista Jorge Blass ha delectat amb els seus trucs al públic que s’ha congregat en el Teatre Mònaco.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que “tots els actes de la Fira són especials, perquè cadascun dels onders té marcat en el programa els seus actes favorits dels més de 100 que hem programat, bé siguen els bous, els concerts, jocs infantils o activitats culturals. Hi ha diversitat per a tots els gustos i aficions”.

Fira sense soroll ni llums

D’altra banda, cal destacar que demà la fira d’atraccions, de 17 a 19 hores, pararà les llums i música amb l’objectiu que puguen gaudir de les atraccions els xiquets i xiquetes amb autisme, sensibles als sorolls i llums. Una iniciativa que ja es va realitzar l’any passat, a demanda dels pares, i s’amplia enguany a tres vesprades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari