Les entitats locals de Peníscola participen en l'elaboració del Pla Municipal d'Infància i Adolescència

Les entitats locals de Peníscola participen en l'elaboració del Pla Municipal d'Infància i Adolescència
13/05/2021 -

Els Serveis Socials de l’Ajuntament de Peníscola han convocat les associacions locals amb l’objectiu d’avançar en la redacció del Pla Municipal d’Infància i Adolescència.

“La resposta ha sigut molt positiva, els representants de les entitats han participat activament de les dinàmiques, han aportat moltes idees i propostes de millora i han fet propis els objectius de la Regidoria de construir junts una Peníscola millor per a les nostres filles i fills” ha explicat Cristina Castell, responsable de coordinar la redacció del Pla des de l’Equip Especialitzat d’Intervenció dels Serveis Socials Municipals (EEIA).

Aquestes trobades estan programades també amb els tècnics municipals, així com amb els representants dels centres educatius i de salut, en els pròxims dies.

L’anàlisi de les propostes de millora permetrà a l’equip establir les línies d’actuació del Pla Municipal d’Infància i Adolescència.

“Durant l’elaboració del Pla abordarem la presa de noves mesures, l’activació o millora de serveis i inversions relacionades amb la garantia dels drets dels xiquets, xiquetes i adolescents”, ha explicat la regidora de Benestar Social, Mª Jesús Albiol.

“El Pla és un projecte de municipi, que el millorarà i l’orientarà al benestar més gran dels xiquets i els adolescents, per això és tan important que tant les diferents àrees del govern municipal, com les entitats locals estiguem junts en això”, ha destacat.

La previsió de l’àrea és disposar del Pla enguany per a continuar avançant cap a la certificació del municipi com a Ciutat Amiga de la Infància, processos paral·lels i complementaris; amb aquest objectiu està treballant el departament, amb l’assessorament d’Unicef.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari