Peníscola compta els dies per al seu gran festival de remember

Aquest dissabte 4 de juny artistes i grups com Corona, Rebeca o Eva Martí & Marian Dacal se’n pujaran a l’escenari del Peñíscola Remember Fest al port de Peníscola

Peníscola compta els dies per al seu gran festival de remember

Peníscola comença el compte arrere per a convertir el seu port en una gran festa de la música remember. Aquest dissabte 4 de juny artistes i grups de la talla de Corona, Rebeca o Eva Martí & Marian Dacal, entre una llarga llista, prometen fer gaudir als amants de la música amb el Peníscola Remember Fest, “el major festival de música Remember de la província de Castelló”, en paraules del coordinador de l’esdeveniment, Tonet Marzá.

“Estem molt il·lusionats amb aquest esdeveniment musical que podrà acollir a més de 4.000 espectadors i espectadores aficionades a la música Remember en un moment en el qual està en plena expansió”, ha destacat l’alcalde de Peníscola, Andrés Martínez. Demà dijous i el divendres es faran les tasques de muntatge del festival, produït per Raser Esdeveniments i rememberos.es amb patrocini de la regidoria de Cultura.

En total seran dotze hores de música amb temes dels anys 80, 90 i 2000. Corona és cap de cartell, encara que per l’escenari passaran Rebeca, Marian Dacal, Paul Droid, Sensity World, Eva Martí, Ricky Vives Clublanders, Double Vision, Just Luis Kriss Orue, Nacho Division, Noe Ribbon Symbol, Alberto Añon, Sylh i Sylvan entre altres molt més artistes. Mr Bartual i Tonet Marzá presentaran el festival.

Amb això, els i les assistents podran gaudir del millor ambient al Peníscola Remember Fest amb temes com ‘The Rythm of the Night’, ‘Duro de pelar’, ‘Flying Free’, ‘Tonight’, ‘American Pie’, ‘Give it Up’ o ‘Fly on the wings of love’, des de les 15 hores fins a la matinada en el port de Peníscola.

Venda d’entrades

Quant a les entrades del Peníscola Remember Fest, poden adquirir-se en la pàgina web del festival, a través d’aquest enllaç. El públic pot accedir al recinte des de 38 euros amb entrada general, gaudir de zona VIP per 82 euros o gaudir de tota mena d’avantatges amb l’entrada VIP Gold per 162 euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari