Peníscola prepara les seues platges per a donar la benvinguda a turistes de proximitat per Setmana Santa

Malgrat les restriccions de mobilitat, Peníscola preveu rebre visitants de proximitat de dia i que pernocten, un mercat important per a la destinació

Peníscola prepara les seues platges per a donar la benvinguda a turistes de proximitat per Setmana Santa
24/03/2021 -

L’àrea de Platges de l’Ajuntament de Peníscola està coordinant les tasques d’adequació de les platges de la localitat “tasques de rutina prèvies a l’arribada de la Setmana Santa” ha explicat la regidora de l’àrea, Raquel París.

En aquests dies, a més de les habituals tasques de neteja a les platges, “estem intensificant les labors d’adequació de l’arena, i procedint a la col·locació de les passarel·les i el mobiliari necessari per a iniciar la temporada de bany”, ha explicat, puntualitzant que enguany Peníscola preveu que arriben a la ciutat visitants de proximitat, ateses les restriccions a la mobilitat imposades per les autoritats sanitàries.

Amb tot, s’han inventariat equipaments que han de substituir-se per part de la Generalitat a la qual es notificaran les tasques de millora, així com al Ministeri, que ha d’emprendre diverses actuacions per a la reposició d’arena en diversos trams al llarg dels sis quilòmetres de platja Nord.

Un total de 2,5 quilòmetres de passarel·les es col·locaran en diferents punts de les platges urbanes de la localitat, dutxes i rentapeus.

La caseta principal de socorrisme, situada al costat del Punt Accessible, també s’adequa per a la seua obertura durant aquests festius.

La regidora de l’àrea ha supervisat personalment el desenvolupament de les tasques juntament amb els tècnics de les àrees de Medi ambient i Serveis i ha sol·licitat als operaris “una inspecció detallada de tots els materials i equipaments, polsadors en dutxes i la correcta instal·lació de rentapeus”, ja que la posada a punt no sols “permet preparar amb antelació els nostres serveis, sinó també identificar allò que és millorable amb el marge suficient per a poder reaccionar i oferir el millor servei possible” ha assegurat.

La importància de la seguretat

Durant els dies de la Setmana Santa, malgrat les restriccions a la mobilitat, Peníscola preveu rebre visitants de dia i turistes amb pernoctació de dins de la mateixa Comunitat, un mercat important per a la destinació.

Amb tot, l’àrea de Platges juntament amb Policia Local i el personal de vigilància Ecovid, contractat gràcies al pla d’ocupació impulsat per Labora, vetlaran per l’acompliment de les mesures de seguretat sanitària, com l’ús de màscares, el manteniment de les distàncies de seguretat i l’acompliment d’aforaments en els espais de major concurrència.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari