Peníscola ja prepara la programació per a les festes patronals de setembre

Peníscola ja prepara la programació per a les festes patronals de setembre
14/05/2021 -

La Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Peníscola ha convocat a entitats locals que participen de la programació de les festes en honor a la Mare de Déu d’Ermitana per a consensuar el pla de ruta de cara a setembre.

“La possibilitat de celebrar festes al setembre anunciada per part de les autoritats sanitàries, complint amb les mesures de seguretat, ens planteja l’ampliació d’activitats respecte a les quals ja vam realitzar l’any passat amb èxit” ha explicat el regidor de l’àrea, Ramón Simó.

En la passada edició, la Regidoria va col·laborar en l’organització de les activitats litúrgiques durant els dies de la Patrona, “enguany coincidim entitats i Regidoria que és la línia que volem seguir, prioritzar els dies de la nostra Patrona, ampliant la programació en la mesura que les restriccions ens ho permeten” ha ampliat, agraint a les entitats la seua disponibilitat i col·laboració.

Així, s’han emplaçat a noves trobades per a anar avaluant l’evolució de la situació per a concretar la programació d’aqueixos dies.

Pel que respecta a la resta d’activitats relacionades amb les festes, es valoraran en funció de les restriccions, “complirem estrictament les mesures de seguretat sanitària i treballem per ampliar la programació festiva, començant pels dies 8 i 9 de setembre, els dies grans de les nostres festes, valorant totes les possibilitats per a tractar d’allargar la temporada turística” ha afirmat Simó, deixant la porta oberta a sumar activitats que contribuïsquen a la dinamització econòmica de la població durant l’últim mes de l’estiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari