Peníscola programa 200.000€ d'inversió en l'ampliació i millora d'instal·lacions esportives per a enguany

Peníscola programa 200.000€ d'inversió en l'ampliació i millora d'instal·lacions esportives per a enguany
30/05/2022 -

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola avança, al costat de l’àrea d’Urbanisme, en la millora i creació d’instal·lacions esportives en el municipi.

Concretament i durant aquest any, s’emprenen diferents projectes com la construcció de la nova pista multiesportiva, en el recinte del Centre d’Estudis, l’execució dels quals està pràcticament acabada.

Es tracta d’una pista multiesportiva urbana a l’aire lliure, que compta amb espais diversos per a la pràctica de diferents esports.

Els treballs s’han inclòs per part de l’Ajuntament en les ajudes que Diputació vehicula per als municipis, a través del Pla 135, i suma una inversió total de quasi 90.000€.

Uns altres dels projectes que està previst executar en els pròxims mesos són el condicionament de les pistes de tennis i la millora de l’entorn del skate-park amb una inversió de quasi 100.000€ i intervenir en la sostrada del pavelló poliesportiu, amb un pressupost previst de 3.000€.

“La inversió i millora d’instal·lacions esportives ha sigut constant” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez, recordant la recent creació d’un nou parc de cal·listènia, l’ampliació del poliesportiu municipal o els treballs que s’estan realitzant per a finalitzar el nou gimnàs municipal, així com múltiples millores en el conjunt del complex poliesportiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari