El Casal Jove presenta la programació per al 4t trimestre de l'any

Llengua de signes, ballet clàssic, teatre, fotografia o cuina són alguns dels tallers que s’oferiran perquè els joves puguen gaudir del seu temps d’oci, al mateix temps que es formen

El Casal Jove presenta la programació per al 4t trimestre de l'any
12/09/2019 -

La Regidoria de Joventut, encapçalada per Berta Domènech, ha presentat la nova programació del Casal Jove per al quart trimestre de l’any. Una vegada més s’ha apostat per una oferta variada, que supose un entreteniment atractiu per als adolescents, al mateix temps que també milloren la seua formació i s’eduquen en valors.

Domènech ha destacat que la programació per al jovent sempre s’estructura a partir dels cinc eixos temàtics que més els interessen, que són la cultura local, noves tecnologies i formació tècnica i laboral, a més d’oci i esport. En aquest sentit, afegia que es tracta d’una oferta alternativa davant dels alts percentatges de conductes additives relacionades amb el consum dels videojocs i ús de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC). Així mateix, assenyalava també suposa una formació diferent, fora de l’educació formal, continua, qualificada, especialitzada i a l’abast de qualsevol jove.

Pel que fa a la programació per aquest quart trimestre de l’any començarà a partir del 5 d’octubre amb un taller relacionat amb els videojocs, que s’impartirà al Centre del Coneixement, el Vinalab. D’altra banda, l’oferta de cursos també inclourà capoeira, fotografia i edició, ballet clàssic, batucada, creació de còmic, llengua de signes i formació per a monitors, entre altres.

Cal destacar que tots els cursos trimestrals seran gratuïts, llevat del taller de guitarra que té un cost de 10€, amb un descompte del 10% amb el Carnet Jove i de la formació per a monitor de temps lliure amb el preu de 5€. Per la seua banda, la formació anual, Aula Teatre Jove, coral contemporània, capoeira, batucada i ballet clàssic el preu de la inscripció és de 20€ amb un descompte també del 10% presentant el Carnet Jove.

En relació a l’Aula Teatre aquest mateix divendres es farà una xerrada informativa, a l’Auditori Municipal, per informar els alumnes del funcionament de les classes.

Les inscripcions per als nous cursos del Casal Jove s’obriran a partir del 16 de setembre fins a finalitzar les places. Per més informació es poden adreçar a la seu del casal, ubicada al carrer de Carreró 51 o enviar un correu electrònic a l’adreça casaljove@vinaros.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari