L'Escola de Nadal d'Almenara realitzarà un viatje imaginari al Pol Nord

Inclou una excursió a l’estació d’esquí de Valdelinares

L'Escola de Nadal d'Almenara realitzarà un viatje imaginari al Pol Nord
25/11/2019 -

Amb el lema “Un viatge al Pol Nord i a l’Orient” l’Ajuntament d’Almenara està ultimant una nova edició de l’Escola de Nadal que se celebrarà els dies 23, 26, 27 i 30 de desembre, així com 2 i 3 de gener de 9 del matí a 14 hores en l’edifici d’Infantil del CEIP Juan Carlos I de la localitat, amb l’opció de 9 a 13 hores per als alumnes d’Infantil. Les inscripcions per als escolars d’infantil i primària ja estan obertes en el Casal Jove d’Almenara en horari de 16 a 20 hores de dilluns a divendres i els dimecres al matí de 10 a 14 hores. El preu serà de 20 euros.

Entre les novetats d’enguany, segons ha informat la regidora de Joventut, Paula Aguilar, destaca la nova aposta per una excursió el 3 de gener a l’estació d’esquí de Valdelinares. Els preus de la mateixa seran 5 euros més 20 de fiança (pagament directe en l’estació) per als d’infantil i de 65 euros per als majors de 6 anys que inclou forfait, lloguer de material i un curs d’esquí de 2 hores.

A més de l’excursió a Valdelinares en l’Escola de Nadal s’oferirà una variada i lúdica programació on podran gaudir d’un fum d’activitats nadalenques aprenent i jugant d’una forma diferent i divertida adaptada per als diversos sectors d’edats. Així hi haurà tallers audiovisuals, de manualitats màgiques i de cuina. Al llarg de la programació tampoc faltarà l’esport i les gimcanes. No faltarà tampoc la música, el ball i les danses.

Recordar a més que les activitats les realitzarà el personal del Casal Jove d’Almenara junt els monitors i monitores d’activitats d’oci i temps lliure que isquen de la borsa de treball creada des de l’Ajuntament d’Almenara amb l’objectiu de completar el personal necessari per a la realització d’aquest tipus d’activitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari