El Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real s'adequarà per si atén l'emergència sanitària

El Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real s'adequarà per si atén l'emergència sanitària
18/03/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha revelat aquest matí en la seua compareixença davant els mitjans que el Centre de Tecnificació Esportiva de Vila-real serà un dels espais de la província de Castelló que es condicionaran, de ser necessari, per a poder atendre l’emergència sanitària per la COVID-19. Davant l’interés mostrat pels mitjans per aquesta informació, l’alcalde, José Benlloch, ha mostrat l’absoluta disposició de l’Ajuntament i la ciutat de Vila-real a col·laborar amb tots els mitjans a l’abast per a contindre la pandèmia.

“Des del primer moment, hem posat tots els nostres recursos, mitjans i espais a la disposició de la Generalitat per a fer front a aquesta crisi i, en el cas del CTE, fa ja temps que estem planificant la seua habilitació com a recurs d’emergència. Hui mateix hem fet una visita al recinte amb tècnics de la Conselleria per a avaluar i perfilar les condicions”, revela Benlloch. “El Centre de Tecnificació Esportiva és un edifici construït amb els diners de tots els valencians i valencianes, que va costar, a més, molt, per la qual cosa no hem tingut cap dubte a posar-lo també a la disposició de tota la ciutadania de la Comunitat i ajudar, d’aquesta manera, a donar una millor resposta a l’emergència per la COVID-19”, agrega.

El CE va ser inaugurat el 2011. Compta amb pavelló poliesportiu, piscina coberta i una residència. Les 36 habitacions d’aquesta residència, així com uns altres possibles espais comuns, podran habilitar-se de ser necessari per a atendre la crisi sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari