L'Ajuntament de Vinaròs ultima els preparatius per a l'inici del nou curs escolar

L'Ajuntament de Vinaròs ultima els preparatius per a l'inici del nou curs escolar
02/09/2020 -

Aquest matí la regidora d’Educació, Begoña López, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per informar de les feines que s’han desenvolupat als centres educatius de cara a l’inici del nou curs. Cal destacar que les tasques s’han coordinat des de les Regidores d’Educació, Obres i Serveis i Governació, després de recollir les necessitats de totes les directives dels centres educatius per tal d’adaptar-los així als nous requeriments de seguretat.

López ha explicat que “una de les intervencions més importants ha sigut la que s’ha fet al CEIP de l’Assumpció amb la transformació del pàrquing per a professors en una nova entrada al col·legi”. Segons afegia, les feines han inclòs millorar l’accessibilitat i col·locar una passarel·la de fusta perquè els xiquets de P2, P3 i P4 entren de forma ordenada. D’altra banda, comentava que també s’ha fet una actuació destacada al CEIP Jaume I amb la creació d’una altra porta d’accés directa als barracons per als alumnes de P2, P3, P4 i P5.

Pel que fa a la resta dels centres educatius la regidora López ha assenyalat que “també s’han realitzat diverses actuacions d’adequació general de les aules i instal·lacions per adaptar-les als nous requeriments de seguretat establerts per la Generalitat Valenciana”. En aquest sentit, afegia que en els dies vinents la Brigada Municipal pintarà senyals horitzontals en totes les entrades i sortides dels centres educatius perquè els alumnes puguen accedir de forma ordenada.

La regidora ha explicat que s’ha preparat un protocol especial per als alumnes que fan servir el bus per a accedir als instituts. Segons detallava, algunes de les mesures adoptades són que els alumnes sempre ocupen el mateix seient de l’autobús, així com pujar i baixar sempre des de la mateixa parada. L’objectiu és garantir un major control perquè, en cas de rebrot, les autoritats sanitàries puguen realitzar les proves als xiquets i les famílies tenint en compte el lloc que ocupen els alumnes al bus.
En els dies vinents les famílies rebran una carta amb totes les mesures adoptades per tal de garantir un transport segur per als fills.

Per acabar, López feia una crida a la tranquil·litat, destacant que en els últims mesos la comunitat educativa ha treballat de forma intensa per garantir una tornada segura a l’escola i demanava a les famílies que respecten totes les normes establertes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari