Educació presenta una nova edició l'Escola de Nadal a Vinaròs

Enguany les activitats estaran relacionades amb el conte de Polar Express i es duran a terme en dos centres educatius

Educació presenta una nova edició l'Escola de Nadal a Vinaròs
01/12/2020 -

La regidora d’Educació i Infància, Begoña López, ha presentat aquest matí una nova edició de l’Escola de Nadal, per als dies 28, 29, 30 i 31 de desembre i el 4 i 5 de gener, de 8:45 h a 13:30 h. Una vegada més l’objectiu és oferir entreteniment i oci per als més petits, perquè puguen gaudir d’unes vacances nadalenques plenes d’activitats, mentre s’ajuda als pares a continuar amb la seua rutina diària.

López ha destacat que “una de les novetats serà la celebració de l’Escola de Nadal en dos centre educatius, en comptes de només a un com es feia de forma habitual”. Segons comentava, aquesta decisió s’ha pres per tenir unes menors ràtios en totes les activitats i garantir el compliment mesures sanitàries marcades per la Generalitat Valenciana, d’aquesta forma, els xiquets es distribuiran entre el col·legi Manuel Foguet i l’Assumpció.

Pel que fa a les inscripcions, la regidora López ha explicat que enguany es faran totes en línia, des de l’1 al 10 de desembre, a través de la pàgina d’Educació www.educacio.vinaros.es. Un cop dintre només caldrà accedir a l’apartat “Activitats extraescolars” i seguir tots els passos que s’indiquen per a realitzar la matrícula dels xiquets. El preu és de 12 € i les inscripcions estan obertes per als alumnes d’infantil i primària.

La regidora assenyalava que una altra de les novetats serà la possibilitat de matricular als alumnes que no estiguen escolaritzats al municipi. Segons detallava “aquesta era una de les demandes dels pares i mares, que per motius laborals, escolaritzen als xiquets en altres localitats, així que hem decidit atendre aquesta petició per millorar el servei”. En aquest sentit, comentava que es podrà matricular a l’Escola de Nadal qualsevol xiquet empadronat al municipi, independentment de la seua escolarització.

Per acabar, la regidora López comentava que davant de qualsevol dubte o problema a l’hora de fer la matrícula poden telefonar als números 964 83 04 40 o al 630 29 45 63.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari