Naix la plataforma 'I jo també' per a millorar la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat

Naix la plataforma 'I jo també' per a millorar la inserció sociolaboral de persones amb discapacitat
11/05/2022 -

La Regidoria de Política Social informa que s’ha creat la plataforma social I jo també, formada per diferents entitats i associacions del Baix Maestrat que s’han unit per a millorar la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat de la comarca.

Aquesta iniciativa naix de la preocupació de la baixa inserció sociolaboral que tenen les persones amb discapacitat, i per això I jo també fomenta el treball en grup entre els diferents agents socials per a visibilitzar aquesta problemàtica.
Properament, la plataforma es presentarà a la ciutadania i explicarà en més detall quins són els objectius i les accions que emprendrà per a millorar la situació sociolaboral de les persones amb discapacitat de tota la comarca Baix Maestrat, així com el contacte per si hi ha interès a col·laborar amb la plataforma o en obtenir informació respecte a la temàtica.

Els agents socials participants d’aquesta iniciativa són AFANIAD Vinaròs, COCEMFE Maestrat, CEE Baix Maestrat, CRIS de Vinaròs, Fenòmens i IVASS, a més de comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de, Vinaròs Benicarló, Peníscola.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari