Puerta reivindica el paper de les associacions en la inclusió social de col·lectius amb discapacitat en la seua visita a Cecemfe Maestrat

Puerta reivindica el paper de les associacions en la inclusió social de col·lectius amb discapacitat en la seua visita a Cecemfe Maestrat
18/06/2021 -

La vicepresidenta de la Diputació de Castelló, Patricia Puerta, ha reivindicat durant la seua visita a les instal·lacions de Cocemfe Maestrat, a Vinaròs, el paper de l’associacionisme en la integració social dels col·lectius en situació de vulnerabilitat en l’espai públic. Ho ha fet després de conéixer les principals activitats que, aquesta entitat, desenvolupa al nord provincial per a promoure la formació i l’ocupació de les persones amb discapacitat física i orgànica. Des d’allí ha expressat que «aquesta manera de donar-ho tot sense demanar res a canvi és el millor exemple que les castellonenques i castellonencs tenim vocació de servei públic, som propers i som solidaris amb tothom que ens envolta».

Puerta ha aprofitat el desplaçament per a interessar-se per l’avanç de les obres d’ampliació de la seu, que doblarà l’espai que actualment ocupen per a millorar l’atenció i el servei a les persones usuàries i familiar. La titular de Benestar Social ha informat directament el president de l’associació, Ramón Meseguer, de les convocatòries de subvencions provincials a les que poden acollir-se per a finançar accions que beneficien els col·lectius que més ho necessiten.

Durant el transcurs de l’estada ha estat present l’alcalde de Vinaròs, Guillem Alsina, i personal tècnic de l’entitat.

COL·LABORACIÓ AMB COCEMFE

La Diputació de Castelló ha col·laborat enguany amb Cocemfe en l’organització d’un dels actes més important del cicle polític, el Dia de la Província. Aquesta contribució s’ha materialitzat amb la participació activa de persones amb discapacitat en el paper d’informadors i acomodadors de l’acte, que va tindre lloc el passat 16 de maig al Paranimf de la Universitat Jaume I.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari