Transició Ecològica millora la senyalització dels hidratants del paratge de l'ermita a Vinaròs

La mesura s’ha dut a terme gràcies a la subvenció de la Diputació de Castelló i té la finalitat de garantir una resposta ràpida en cas d’incendi

Transició Ecològica millora la senyalització dels hidratants del paratge de l'ermita a Vinaròs
10/12/2020 -

La Regidoria de Transició Ecològica, encapçalada per Hugo Romero, ha millorat la senyalització de dos, dels tres hidratants, que hi ha al paratge natural de la serra de l’ermita. Cal destacar que aquests punts serveixen per abastir d’aigua els serveis d’extinció d’incendis, per tant oferir una senyalització òptima i visible és fonamental per evitar l’estacionament de vehicles, així com una fàcil localització per part dels agents forestals. Dels tres hidratants, un estava degudament protegit i senyalitzat, mentre els altres dos no disposaven de cap, i ara gràcies a una ajuda de la Diputació de Castelló, s’han pogut senyalitzar.

El regidor de l’àrea, Hugo Romero, ha destacat que “aquesta adequació de la xarxa de hidrants contribuirà a la millora de la gestió del paratge, en aquest cas, per garantir una resposta eficient davant d’un incendi, una situació que esperem no es produïsca mai”. En aquest sentit, insistia que “una reacció ràpida és fonamental per evitar una major propagació del foc i amb aquesta senyalització s’ajudarà a que les unitats dels serveis de seguretat i extinció tinguen una millor capacitat de resposta, al mateix temps que de forma indirecta també ajudarà a protegir la conservació de la biodiversitat”.

Cal destacar que aquesta millora de la senyalització dels hidratants esta recollida dintre del Pla Local de Prevenció dels Incendis Forestals, aprovat en sessió plenària el passat mes de setembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari