La Diputación de Castelló abre Las Aulas al talento joven con el estreno del nuevo modelo de gestión del centro cultural

Aquesta vesprada s’ha estrenat la nova programació de l’ECO Les Aules amb la inauguració de l’exposició d’il·lustracions ‘L’any del desconcert’

La Diputación de Castelló abre Las Aulas al talento joven con el estreno del nuevo modelo de gestión del centro cultural
10/03/2021 -

L’Espai Cultural Obert Les Aules (ECO Les Aules) ha viscut aquesta vesprada l’esperada estrena de la seua nova etapa artística amb la inauguració de l’exposició col·lectiva d’il·lustracions ‘L’any del desconcert’, dels artistes Belén Segarra, Laura Castelló, Rodrigo García i Noel Pascual Cándido. El factor comú d’aquestes quatre persones és la seua joventut i el seu amor per les arts, dos elements que defineixen ben bé el camí que emprén des de hui el centre cultural de la Diputació.

En l’obertura de la mostra ha estat present la diputada de Cultura, Ruth Sanz, qui ha definit aquest dia “com un dels més importants de la legislatura” en matèria cultural, ja que “per fi veiem materialitzat el projecte de redefinició de l’ECO Les Aules, el qual es converteix des d’ara en un espai de trobada per a joves artistes de totes les disciplines perquè puguen refermar la seua carrera artística amb el suport de la Diputació”.

Acompanyada pel nou equip gestor, format per Juanjo Clausell, Aïda Antonino, Queralt Juan Vicent i Edgar Bernad -amb les col·laboracions de Màriam Calduch i Ferreres i Manolo Bosch-, la diputada ha fet una primera volta a l’exposició, la qual concentra una desena d’obres que d’una manera o d’una altra estan marcades pel pas de la pandèmia. La mostra podrà ser visitada fins al dissabte 24 d’abril en horari de 10 a 10 hores i de 17 a 21 hores.

Ruth Sanz ha deixat clar que “a la Nova Diputació tenim un camí ben marcat, que no és un altre que recolzar els nostres artistes, donant-los l’oportunitat de mostrar les seues creacions a les Aules, i a tot el sector cultural de Castelló”. Per això “hem estat treballant intensament durant més d’un any per a repensar la nostra oferta cultural amb l’objectiu de dinamitzar el teixit creatiu de les nostres comarques”.

Sanz ha destacat que “amb ‘L’any del desconcert’ és només la primera de les múltiples iniciatives culturals fetes i signades a Castelló que arribaran en els pròxims mesos”. Tots els detalls de la nova programació s’aniran desgranant a poc a poc a les xarxes socials i al nou web de l’ECO Les Aules. La nova agenda d’activitats serà més extensa i variada que l’anterior, en donar cabuda a conferències, cicles de música i cinema, fires de disseny, fotografia, tallers d’artista, col·loquis, presentacions literàries i altres tantes propostes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari