Continua 'La Mar de Cultures', el cicle de Castelló que aposta per la música

Aquestes setmanes seran protagonistes Ramon Godes & Royo i Udiva

Continua 'La Mar de Cultures', el cicle de Castelló que aposta per la música
01/09/2020 -

La música ha sigut un dels sectors més castigats per la pandèmia de la COVID-19. Per això, organitzat per l’associació cultural i mediambiental Arrels, juntament amb el Patronat Provincial de Turisme de la Diputació de Castelló, s’ha llançat La Mar de Cultures, un cicle turístic musical amb una proposta mediterrània.

Aquesta setmana els concerts es realitzen en miradors i biblioteques d’estiu, l’horari serà a les 20.00 hores, accés gratuït i amb les aconsellades mesures de prevenció sanitària.

Hui, dimarts 1 de setembre, actuaran en l’Espai Natura de l’Oficina de Turisme de Torreblanca Ramon Godes & Royo. Ramon Godes, un dels músics més importants de Castelló, és un compositor, guitarrista i improvisador lliure. La seua música destaca per la tradició de la terra mediterrània i té un profund sentit de la poesia i l’aventura. Juntament amb el contrabaixista, Alejandro Royo, han signat àlbums com a ‘Misteris de la nostra selva’, discos com ‘La felicitat salvatge’, ‘In melodiis personae’ i ‘Finesternis suite’.

Junts, a més del dimarts 1 de setembre a Torreblanca, actuaran el dimecres 2 de setembre a la Biblioteca d’Estiu al Parc del Pitillo, Almassora, i el dijous 3 de setembre, a la biblioteca de la Platja Casablanca, a Almenara.

La següent setmana de la Mar de Cultures tindrà com a protagonista a Udiva, un trio format per Jaume Pallardó (laouto, baglama i ud), Gloria Aleza (violoncel, ravel i veu) i Juanfran Ballester (flautes, clarinet, viola de roda i percussions). Prenen el nom de l’antic riu Millars i oferiran un repertori de temes tradicionals del Mediterrani oriental.

Aprofitant també per a presentar el seu primer disc, ‘Aigua’, els components del grup Udiva actuaran el dimarts 8 de setembre en el Mirador Espai Natura de l’Oficina de Turisme de Torreblanca, el dimecres 9 de setembre a la Biblioteca d’Estiu al Parc del Pitillo d’Almassora i el dijous 10 de setembre a la Biblioteca de la Platja Casablanca d’Almenara.

La Mar de Cultures aposta per la música de Castelló com “una manera més d’ajudar a uns professionals en moments complicats per la pandèmia” i, a més de garantir el seu caràcter de turisme integrador, pretén fomentar l’economia circular, ajudant el mateix temps a dinamitzar els negocis locals.

L’aforament als concerts serà limitat i els assistents estaran asseguts en cadires situades a la distància de seguretat. La mascareta serà obligatòria i es compliran totes les normes sanitàries vigents en el moment dels concerts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari