La Diputació constata la seua aliança amb el Platges de Castelló com el millor abanderat de Castelló Escenari Esportiu

Moliner rep al club després de la Copa d’Europa de Clubs i trau balanç d’aquests anys d’aliança i col·laboració continua

La Diputació constata la seua aliança amb el Platges de Castelló com el millor abanderat de Castelló Escenari Esportiu
04/06/2019 -

La Diputació de Castelló ha tornat a constatar hui la seua sòlida aliança amb el Club d’Atletisme Platges de Castelló com el millor abanderat del seu programa Castelló Escenari Esportiu. Després de la reeixida organització i participació en la Copa d’Europa de Clubs 2019 celebrat a la ciutat de Castelló, atletes i responsables del club han sigut rebuts en el Palau Provincial pel president de la Diputació, Javier Moliner. I és que durant els anys de Govern Provincial de Moliner, la institució s’ha bolcat amb el club tant pel que fa a la seua participació en competicions nacionals i internacionals com en l’organització d’esdeveniments esportius a la província de Castelló. Una aliança estratègica que s’ha traduït en una inversió provincial de 350.000 euros per temporada per a l’activitat del club i que ha permés realitzar a Castelló esdeveniments esportius de primer ordre internacional.

El president Moliner ha assegurat que “l’èxit del Platges és l’èxit de tota una província bolcada amb l’esport. Ha sigut un honor treballar de la vostra mà, donar-vos suport i ser testimoni dels vostres èxits. Gràcies per pensar en gran i haver portat el nom de la província de Castelló a l’elit de l’esport internacional. Sou l’espill en el qual es miren centenars de xiquets, clubs de tota Espanya i és un orgull tot el que heu aconseguit des de l’excel·lència esportiva i de direcció del vostre club”.

El president del Club, Toni Escrig, ha agraït a Javier Moliner “el suport continu que sempre hem tingut de la Diputació, sempre heu apostat per nosaltres i hem comptat amb la Diputació tant en tota la part de l’activitat esportiva del nostre club com en la part organitzativa de competicions”.

Cal assenyalar que dels esdeveniments organitzats pel Platges de Castelló Club d’Atletisme amb l’impuls de la Diputació destaquen la Copa d’Europa de Clubs Júnior 2018 i 2016, la Copa d’Europa de Clubs Absoluta aquest 2019, el Campionat d’Espanya absolut a l’aire lliure en 2015, Campionat d’Espanya sub18, sub20, i sub16, el Cross Ciutat de Castelló, i el Gran Premi Diputació de Castelló.

Els resultats esportius d’aquests anys deixen a l’equip masculí absolut guanyador de les quatre lligues de Divisió d’Honor (10 consecutives), dues Copes d’Europa i un tercer lloc de l’equip masculí absolut i dos segons llocs i dos tercers en la Lliga Divisió d’Honor femenina.

Platges-Penyeta Roja, bressol dels millors atletes de la província

Si alguna cosa cal destacar a més de la unió Diputació-Platges de Castelló és el tàndem d’èxit que conforma el millor club d’atletisme de la província amb el C.I.T.D. Penyeta Roja de la Diputació. Tal com han fet valdre en nombroses ocasions amb reconeixements diverses institucions, és una combinació que està forjant els millors atletes del futur en unes instal·lacions que compten amb una cuidada formació i orientació per part dels millors professionals.

Una unió que contribueix notablement al fet que actualment hi haja més de 700 xiquets i xiquetes en la pedrera del club amb campionats d’Espanya de clubs en sub14, sub16 i sub20 aconseguint medalles en aquests campionats en les seues categories.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari