La Diputació destinarà 500.000 euros a ajudes directes al sector de l'oci nocturn

Es calcula que aquesta mesura beneficiarà unes 150 petites empreses de la província

La Diputació destinarà 500.000 euros a ajudes directes al sector de l'oci nocturn
14/04/2021 -

La Diputació de Castelló posarà en marxa una línia específica d’ajudes al sector de l’oci nocturn a través del Patronat Provincial de Turisme, la dotació econòmica del qual serà de mig milió d’euros. Així li ho ha comunicat la diputada provincial de Turisme, Virginia Martí, a la representació d’ON CASTELLÓ amb la qual s’ha reunit hui al Palau de les Aules, encapçalada pel seu president, Carlos Sánchez Trujillo. Són recursos que procedeixen dels romanents del mateix patronat, que s’incorporen al pressupost de 2021 “per a ajudar al que, sens dubte, és un dels sectors més perjudicats per la crisi de la Covid-19”.

Segons les estimacions amb les quals es treballa, al voltant de 150 pubs, sales de festa, sales de ball, discoteques, cafés concert i cafés teatre podran beneficiar-se d’aquestes ajudes que, segons la diputada Martí, “resulten imprescindibles” perquè “les mesures i restriccions adoptades per les autoritats sanitàries durant l’últim any per a contenir la pandèmia han impactat amb especial cruesa en el sector de la nit”.

Bases consensuades

Al final de la reunió, la diputada de Turisme ha anunciat que el Patronat Provincial de Turisme i ON CASTELLÓ treballaran de manera coordinada en l’elaboració de les bases perquè siguen flexibles i estiguen d’acord amb les necessitats del sector”.

Virginia Martí ha mostrat la seua “satisfacció” per poder posar en marxa aquestes ajudes que “sabem que no són la solució, però sí que representen un alleujament en un moment com l’actual, de màxima dificultat”. En aquest sentit, ha recordat que “fa mesos que estem reunint-nos amb aquests xicotets empresaris i buscant fórmules per a poder-los ajudar”.

La diputada de Turisme ha finalitzat dient que “activem una línia específica d’ajudes per al sector de l’oci nocturn perquè davant situacions excepcionals resulta obligat adoptar mesures excepcionals”. En aquest sentit, ha assenyalat que “hem sigut reivindicatius dins del nostre propi equip de govern perquè l’oci nocturn tinguera un tractament especial”.

Satisfacció del sector

Per part seua, el president d’ON CASTELLÓ, Carlos Sánchez Trujllo, ha realitzat una valoració molt positiva de la reunió i ha agraït a la Diputació “el suport, l’empatia i l’actitud que han mostrat amb nosaltres, de manera molt especial la diputada de Turisme, Virginia Martí, per tot el que ha fet i pel suport incondicional que ha tingut per al sector de l’oci nocturn, i per la partida de mig milió d’euros en ajudes que ha aconseguit per al nostre sector i per a les nostres empreses, molt castigades, després de 13 mesos de pandèmia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari