Barrachina: “La Diputació i el Consell caminaran de la mà perquè Castelló siga una província líder”

Barrachina: “La Diputació i el Consell caminaran de la mà perquè Castelló siga una província líder”
29/08/2023 -

La presidenta de la Diputació Provincial de Castelló, Marta Barrachina, ha assistit aquest matí a la presa de possessió de la delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, i ha subratllat que “comença un nou cicle en el qual la Diputació i el Consell caminaran de la mà perquè Castelló siga una província líder”.

La primera presidenta de la Diputació de Castelló ha enaltit que “amb el president de la Generalitat Valenciana, Carlos Mazón, i la delegada del Consell, Susana Fabregat, la Diputació té les portes obertes per a reclamar allò que és de justícia per als castellonencs”. “Les inversions que necessita la nostra província són moltes i, entre elles, algunes de les prioritàries per a millorar la vida dels castellonencs són residències per a majors i dependents, centres de dia, col·legis i centres de salut”, recorda la presidenta de la Diputació.

La veu dels municipis

La presidenta de la Diputació ha explicat que “s’està treballant per a portar la veu de tots els municipis de la província a la Generalitat Valenciana, un camí en el qual tenim com a aliat al president, Carlos Mazón, i en el qual ara també comptarem amb el ferm suport de la delegada del Consell a Castelló”.

Quant al contingut de les demandes, la presidenta de la Diputació recorda que la província necessita millores en tots els àmbits, “des d’infraestructures, societat, medi ambient, educació i sanitat”.

“Diputació i Generalitat treballarem en una mateixa direcció, que és el que demanda clarament la ciutadania. És fonamental que la província recupere el lideratge que mereix i que les respostes que necessiten els castellonencs arriben d’una vegada per sempre, perquè no volem ser més que ningú, però volem allò que és de justícia, i així ho reivindicarem des del diàleg i el treball conjunt”, explica la presidenta de la Diputació.

“El president Carlos Mazón i la delegada del Consell coneixen els principals problemes que té la província de Castelló i, sobretot el que té són propostes i mesures per a afrontar les dificultats i superar els reptes que preocupen en aquests moments als castellonencs, com és tindre una atenció sanitària de qualitat, amb la recuperació del CICU, o rebaixar la càrrega fiscal als ciutadans”, ha assegurat la presidenta de la Diputació, Marta Barrachina.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari