Compromís demana al govern l’obertura del Segon Molí i l’actualització del circuit del MUCC

Garcia: “el Partit Popular ha perdut l’oportunitat de tindre obert l’espai museístic del Segon Molí en aquesta Setmana Santa, incrementant l’oferta cultural tant per a la gent de Castelló com per als visitants de la nostra ciutat”.

Compromís demana al govern l’obertura del Segon Molí i l’actualització del circuit del MUCC
30/03/2024 -

Compromís ha demanat al govern de Begoña Carrasco l’obertura al públic del Segon Molí, un projecte que, d’acord amb el portaveu del Grup Municipal de la formació, l’equip de la regidoria de Cultura del govern del Fadrell amb Vero Ruiz al capdavant va treballar molt per incorporar-lo com un espai museístic al Museu de la Ciutat de Castelló (MUCC).

Garcia ha remarcat que “el Partit Popular es va trobar amb molt bona herència del nostre treball i, no obstant això, no han sigut capaços en més de nou mesos de govern obrir-lo al públic i actualitzar la informació al web”.

“Compromís havíem demanat que s’obrira al públic, havíem demanat que s’incorporara a la web del MUCC i el Partit Popular ha perdut l’oportunitat de tindre obert l’espai museístic del Segon Molí en aquesta Setmana Santa, incrementant l’oferta cultural tant per a la gent de Castelló com per als visitants de la nostra ciutat”, ha afegit el portaveu.

Per a l’edil valencianista, el Segon Molí és “una part museística fonamental de la ciutat de Castelló que s’ha d’incorporar a les seus del MUCC com el Castell Vell, Vilamargo, el Fadri, el Refugi o els itineraris com el de Castelló Republicà”. Compromís, en comissió, hem demanat, per un costat, saber quan s’obrirà al públic, haguera sigut molt bo que estiguera obert al públic ara en Pasqua, cosa que el Partit Popular ha sigut incapaç de fer, i, d’altra banda, que s’incorpore la informació a la pàgina web perquè la gent sàpiga com són els horaris, com són les visites, ha conclòs Garcia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari