La Diputació fomenta la participació ciutadana per a les eleccions europees amb espais tematitzats, dinàmiques i activitats

La Diputació fomenta la participació ciutadana per a les eleccions europees amb espais tematitzats, dinàmiques i activitats
21/03/2024 -

La Diputació Provincial de Castelló està fomentant la participació ciutadana per a les eleccions al Parlament Europeu del pròxim 9 de juny amb espais tematitzats, dinàmiques i activitats.

La institució provincial, a través del seu Centre Oficial d’informació europea, Europe Direct Castelló, ha realitzat hui, en la plaça de les Aules, la primera de les quatre jornades emmarcades en el Tour Europa amb motiu dels comicis europeus. Una jornada en la qual “la ciutadania ha pogut conéixer de primera mà la importància que té la Unió Europea i ha pogut expressar la seua veu i opinió sobre per què és important votar i decidir el futur de la UE”.

Així ho ha explicat la vicepresidenta de la institució i diputada de l’Oficina de Fons Europeus, María Ángeles Pallarés, qui ha destacat la importància de realitzar estes jornades a la província per a “conscienciar als castellonencs de la importància que tenen les eleccions europees i animar-los a depositar el seu vot”. “El camí que decidisca la ciutadania en les eleccions és fonamental per al futur a nivell local, ja que el 57% de la legislació espanyola és la transposició de la legislació europea”, ha ressaltat la vicepresidenta.

Per este motiu, María Ángeles Pallarés, ha assenyalat “l’aposta que està realitzant la Diputació de Castelló amb accions de comunicació de llarg a llarg del territori per a informar i implicar la ciutadania sobre els temes europeus” i ha recordat que les pròximes jornades es realitzaran a Segorbe (28 de març), Benicarló (10 d’abril) i Vall d’Alba (11 d’abril) on conclourà el Tour Europa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari