Castelló augmentarà el suport econòmic al Banc d'Aliments

L’alcaldessa i l’edil de Benestar Social visiten la instal·lació de l’entitat i avancen l’ampliació del conveni a 30.000 euros en 2020

Castelló augmentarà el suport econòmic al Banc d'Aliments
11/06/2020 -

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha visitat aquest dijous, al costat del regidor de Benestar Social, Dependència i Infància, José Luis López, les instal·lacions del Banc d’Aliments de Castelló per a reconéixer la seua labor des de la declaració de l’estat d’alarma per l’emergència sanitària i social per la covid-19. Marco ha recordat el suport que des de l’Ajuntament de Castelló es ve oferint a aquesta organització per a garantir l’alimentació de les persones en situació de vulnerabilitat i ha avançat que, enguany, s’incrementarà la dotació econòmica municipal per a reforçar la col·laboració després de l’estat d’alarma per la covid-19.

Així, l’Ajuntament de Castelló incrementarà la partida econòmica destinada al conveni amb el Banc d’Aliments, passant de 20.000 a 30.000 euros. “D’aquesta manera reforcem la nostra col·laboració amb aquesta entitat que atén famílies en situació de vulnerabilitat garantint l’alimentació bàsica”, ha indicat.

Marco ha recordat que aquest acord es remunta a 2015 quan el nou govern municipal es va comprometre a buscar una solució al problema d’espai del Banc d’Aliments. “Ara reforcem el nostre compromís amb un increment econòmic que permeta una millor gestió i transport dels aliments”, ha apuntat.

El regidor de Benestar Social, José Luis López, ha explicat que el conveni de l’Ajuntament amb el Banc d’Aliments garanteix el pagament i manteniment de la instal·lació que serveix de base per a la recollida i repartiment dels subministraments. Així mateix, ha puntualitzat que des de l’estat d’alarma s’ha estret la col·laboració entre els serveis socials i l’entitat per a millorar la coordinació en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat social. “Gràcies a això, garantim una correcta intervenció i optimitzem els recursos perquè puguen arribar al major nombre possible de persones i famílies”, ha destacat. A més, ha recordat els serveis posats en marxa per la Regidoria després de la declaració de l’estat d’alarma per a garantir una alimentació saludable a menors i famílies en situació de vulnerabilitat.

D’altra banda, destaca la col·laboració de l’Agrupació Municipal de Voluntaris de Protecció Civil de l’Ajuntament de Castelló per al repartiment d’aliments a famílies en situació de vulnerabilitat social de la ciutat durant l’estat d’alarma. Els voluntaris i voluntàries han realitzat repartiments periòdics a 45 famílies de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari