La Diputació subvencionarà amb 9.000 euros les activitats i estratègies de captació de clients postcovid de la Fundació PortCastelló

El president, José Martí, considera que és un conveni oportú en un context com l’actual «que ha posat en qüestió el nostre univers econòmic, laboral i empresarial»

La Diputació subvencionarà amb 9.000 euros les activitats i estratègies de captació de clients postcovid de la Fundació PortCastelló
31/07/2020 -

La Diputació subvencionarà amb 9.000 euros a la Fundació PortCastelló per a la implementació de programes o activitats de repercussió provincial que ajuden a desenvolupar nous serveis i estratègies de captació de clients, i per a l’assistència a la trobada Fruit Logistic Berlín. Així s’estableix en el conveni de col·laboració rubricat al Palau dels Aules pel president de la Diputació, José Martí, i el gerent de la Fundació PortCastelló, Miguel Eduardo Rojo.

El conveni contempla que aquestes gestions comercials s’han vist seriosament afectades en 2020 per la irrupció de la pandèmia covid, que ha imposat una nova manera de relacionar-se en el mercat, en la qual el virtual avança de manera considerable en detriment del presencial. La conseqüència és que cal dissenyar noves estratègies per a la consecució d’objectius comercials, que indefectiblement passen per la participació en comissions d’experts en l’àmbit empresarial, la creació de grups de treball temporals per al tractament d’assumptes puntuals o el seguiment d’acords de la Unió Europea amb tercers països. A tot l’exposat cal afegir el coneixement i la implementació dels protocols de seguretat i salut i el nivell d’afectació que puguen tindre sobre els negocis portuaris presents i futurs, la creació de nous suports publicitaris o el disseny d’un possible corredor de mercaderies entre Castelló i la Comunitat d’Aragó.

Es tracta d’un conveni que, segons el president de la Diputació, José Martí, «resulta molt oportú en uns moments com els actuals, en els quals la covid ha posat en qüestió la nostra realitat econòmica, empresarial i laboral». «Som conscients», ha afegit, que «la societat vol sentir a la el seu costat a les institucions, i nosaltres estem fermament convençuts que cal acostar el muscle en tot tot el que sigui possible perquè la reconstrucció de la societat en tots els àmbits es produïsca en el menor període de temps».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari