L'Ajuntament de Castelló anima a reciclar joguets eròtics "si ja no et fan vibrar"

La Regidoria de Reciclatge ha llançat la campanya ‘Si ja no et fa vibrar, el plaer és reciclar’

L'Ajuntament de Castelló anima a reciclar joguets eròtics "si ja no et fan vibrar"
16/12/2022 -

Sota la campanya ‘Si ja no et fa vibrar, el plaer és reciclar’, l’Ajuntament de Castelló ha anunciat una iniciativa per al reciclatge de joguets eròtics. Aquesta acció es desenvoluparà amb uns contenidors dissenyats per a depositar uns productes que “han de ser tractats com a xicotets electrodomèstics i com a residus plàstics”, expliquen des del consistori. ,

Aquesta campanya s’ha llançat a petició dels comerços de joguets eròtics de la ciutat. De fet, en la presentació han sigut presents el regidor de Reciclatge i Residus, Ignasi Garcia, Inma Molina, gerent de Kinplaer; Rogelio José Pérez, de Fever; i José Manuel Sánchez, de Tu Segon Desitge; a més de Vicente Apolinar, d’FCC; i les educadores mediambientals Mónica Fernández i Alicia Calero..

“El reciclatge ha d’arribar a tots els aspectes de la nostra vida i hi ha uns certs estris, productes o joguets íntims que resulten més compromesos o que poden generar un cert problema o compromís a la intimitat portar-lo a un ecoparc mòbil, i per a facilitar el seu reciclatge, des de l’Ajuntament hem col·laborat amb els comerços eròtics de Castelló amb l’objectiu de promoure aquesta iniciativa amb punts de recollida d’aquests xicotets electrodomèstics que ja no funcionen per a facilitar el seu tractament i el seu reciclatge d’una manera adequada”, ha assenyalat el regidor, Ignasi Garcia.

Dins de la iniciativa, i per a fomentar el reciclatge d’aquests joguets en els punts de recollida de cara a la campanya de Nadal, els comerços col·laboraran també amb l’equip d’educació mediambiental de Castelló per a la seua recollida i seguiment, traslladant-los a les plantes autoritzades per a aparells amb piles o amb bateries incorporades, i per a plàstics i materials derivats.

Cal destacar que cal portar aquests joguets a punts nets, mai llançar-los al fem normal ni de plàstic, ja que, aquests productes, com tots els aparells domèstics elèctrics i electrònics, tenen components i materials contaminants. Per a depositar-los, primer han de netejar-se i sempre és millor separar les peces i introduir-les en una bossa.

Aquesta campanya, que s’ha fet ja en altres ciutats a Madrid o Múrcia, entre altres autonomies, és pionera a la Comunitat Valenciana, on l’Ajuntament de Castelló es posiciona així al costat del comerç local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari