Estos són els barris més barats per a llogar un habitatge a Castelló

El portal immobiliari Idealista revela quines són les zones de la capital castellonenca on llogar una casa és més assequible

Estos són els barris més barats per a llogar un habitatge a Castelló

L‘augment del preu dels lloguers d’habitatges és un tema que es troba a l’ordre del dia i una tònica general que es repetix en gran part de les ciutats d’Espanya. No obstant això, a la ciutat de Castelló el preu per a llogar un habitatge el març de 2024 (l’últim mes de què es tenen dades) ha registrat una baixada de 3,6 punts respecte al mes anterior, febrer.

Així i tot, si es compara el cost de llogar una casa el març de 2024 respecte a fa un any, el març de 2023, este sí que s’ha vist incrementant en un 2,8 %. Així i tot, la pujada del lloguer no ha sigut uniforme en els diferents districtes de la capital castellonenca, ja que mentre que hi ha algunes zones on este ha pujat més d’un 10 %, n’hi ha unes altres en les quals l’augment ha sigut ínfim registrant un 0,4 %.

El portal immobiliari Idealista oferix en la seua pàgina web un apartat on es poden consultar les dades referents a l’evolució del preu del lloguer a la ciutat. Repassem en este article quins van ser els barris de Castelló més barats per a llogar un habitatge este mes de març respecte al març passat de 2023, d’acord amb les dades d’Idealista.

El primer lloc del podi dels districtes més assequibles el compartixen dos barris el cost en euros dels quals per metre quadrat està, a més, per davall del preu mitjà a la Ciutat (que se situa actualment en els 7,3 euros per metre quadrat). En concret, són el districte Oest i el Centre on els habitatges per a llogar en tots dos tenen un preu de 7,2 euros per metre quadrat.

En el cas del districte Oest, la Zona Estació-Universitat és la més assequible si parlem de llogar un habitatge, ja que compta amb un preu de 6,9 €/m². Mentre que en la zona Centre, el Centre històric és el barri més car per davant de la Zona Hospital- Plaça del Real, l’altre barri que conforma este districte, i on el lloguer es més barat.

Després d’estos dos, es troba el districte Nord on els pisos tenen un preu de 7,5 €/m², un cost que ha augmentat en un 10 % (la major pujada de tots els districtes de la ciutat) si es compara amb el març passat Finalment, el districte Est és considerat com la zona més cara per a llogar un habitatge a Castelló, segons les dades del passat mes de març i ha sigut el segon on més han pujat en un any els preus del lloguer, ja que ha registrat un increment del 7,8 %.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari