La cavalcada dels Reis d'Orient de Castelló torna en 2023 amb plena normalitat

A diferència de l’any passat, no hi haurà cap restricció per la COVID-19

La cavalcada dels Reis d'Orient de Castelló torna en 2023 amb plena normalitat
21/12/2022 -

Els xiquets i xiquetes de Castelló esperen amb moltes ganes un dels moments més especials de l’any. La cavalcada dels Reis d’Orient de Castelló 2023 torna el pròxim 5 de gener amb plena normalitat, no com l’any passat quan encara existien restriccions per la COVID-19.

Així, la cavalcada dels Reis Mags de Castelló 2023 donarà inici una hora abans de l’habitual, a les 18.00 hores.

El transcurs d’aquest esdeveniment tan especial comptarà, com no podia ser d’una altra manera, amb Melchor, Gaspar i Baltasar. Els tres reis d’Orient tornaran a llançar caramels i llepolies des de les seues carrosses per a que els xiquets i xiquetes de la ciutat gaudisquen.

La desfilada d’aquesta edició estarà ambientat en un bosc encantat amb follets, elfos i fades al qual s’uniran 45 persones de la Gestora de Gaiates amb una carrossa i nombrosos balls.

Recorregut de la cavalcada dels Reis d’Orient de Castelló 2023

La cavalcada dels Reis d’Orient de Castelló 2023 començarà des del carrer Governador de la plaça Cardona Vives. Posteriorment, transcorrerà per les avingudes Casalduch i Chatellerault en direcció al Palau de Festa.

Una vegada els reis d’Orient hagen arribat a aquest punt, l’alcaldessa de Castelló Amparo Marco eixirà a rebre’ls per a entregar-los la clau de la ciutat, tal com és habitual.

Prèvia a la cavalcada dels Reis d’Orient de Castelló 2023

Abans de realitzar-se la cavalcada dels Reis d’Orient de Castelló 2023, aquests arribaran a la ciutat al matí. De fet, arribaran amb vaixell fins al Grau al voltant de les 11.00 hores.

Posteriorment, Amparo Marco els rebrà en la plaça de la Mar acompanyada de més autoritats castellonenques, així com la reina infantil de les festes, Alejandra Sáez, i la seua cort d’honor. Tot seguit, Melchor, Gaspar i Baltasar recorreran diversos barris i zones de Castelló amb l’objectiu d’omplir els carrers d’il·lusió.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari